Consulten

Persoonlijk consult 60 min €75,-

Heb je een vraag, probleem en/of loop je vast in je leven?

Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek voor inzicht, bewustwording en healing. We praten over waar je mee zit, wat er speelt in je leven en waar je graag naar toe wilt. Ook kan er contact worden gelegd met overleden dierbaren.
We gaan samen naar de kern, vanuit daar ontstaat er inzicht en bewustwording en kan er omgezet worden wat geheeld mag worden.
Een consult begint met een verhaal, vanuit daar komt inzicht, begeleiding en handvaten om weer verder te kunnen in het leven.

Huisdier consult 60 min €75,-

Heb je vragen over je huisdier?
Hierbij leg ik contact met je huisdier zodat hij of zij kan vertellen of laten zien wat er speelt en hoe hij of zij zich voelt. Ook gaan we kijken naar jullie relatie samen, de talenten van je huisdier en waarom jullie bij elkaar zijn.

Numerologie consult 60 min €75,-

Hierbij werk ik met je geboortedatum. Deze trilling heb jij zelf uitgekozen toen je hier naar aarde kwam. Elk cijfer heeft zijn eigenschappen en jouw geboortedatum vertelt dus iets over de dingen die jij dit leven wilt leren en ervaren. Daarnaast hebben we ook nog een oerbron getal. Die reken ik uit via je geboortenamen. Dit getal geeft aan wie jij vanuit je oerbron bent.

Je oerbron gaat over de eigenschappen die je al in je hebt en de manier waarop je het leven ervaart, je geboortedatum zijn de dingen die je in dit leven wilt ervaren er leren.

Email consult voor jezelf of je huisdier €55,-

Ben je op zoek naar een stukje inzicht zonder persoonlijk gesprek? Dan schrijf ik graag een reading voor je. Daarbij werk ik mediamiek als kanaal en schrijf ik op wat ik voel en doorkrijg over de processen waarin jij nu zit. Ook maak ik in alle liefde contact met een dierbare die over is. Ditzelfde kan als je benieuwd bent naar wat je huisdier te vertellen heeft. Hierbij leg ik contact met je huisdier zodat hij of zij kan vertellen of laten zien wat er speelt en hoe hij of zij zich voelt.

Alle vragen zijn welkom en na het ontvangen van je reading bespreken we nog even kort je reading en eventuele vragen die je na het lezen van je reading hebt.

Bach Bloesem consult €35,- inclusief bloesems €75,- inclusief reading + bloesems

Bloesems persoonlijk afgestemd op jou of jouw huisdier.
Alleen als je huisdier zelf aangeeft bloesems te willen en nodig te hebben!

Encaustic Art consult €75,-

Een intuïtief gemaakt schilderij (A6 formaat) voor jou met een reading.

error: Content is protected !!