Kinesiologie

Behandeling: 75 min €75,-

In een behandeling/gesprek word ik vanzelf geleid naar hetgeen wat belangrijk is op dat moment. Op verschillende lagen voel ik aan waar blokkades zitten.
Om die blokkades op te lossen werk ik onder andere met een krachtige spierbalans met technieken uit de Kinesiologie waarmee ik energieblokkades opspoor in het lichaam door middel van spiertesten en balanceer om zo het zelf genezend vermogen weer te activeren.

Ik maak onder andere gebruik van:

Touch for Health
Meridianen
Reflexpunten
Acupressuur
Magnetiseren
Emotional stress release
Voeding / testbuisjes
Bloesems
Chakra’s

Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert.
Er wordt gewerkt vanuit een holistisch gezondheidsmodel (structuur, biochemie en psyche) Het is een therapie waarin westerse technieken gecombineerd worden met technieken uit de oosterse geneeskunde.

Ook is het mogelijk om te testen met een tussenpersoon. Bijvoorbeeld om baby’s of mensen met een beperking te testen en te balanceren. Ook bij dieren is dit mogelijk.

Bij welke klachten kan Kinesiologie onder andere ondersteuning bieden?

 • Stress gerelateerde klachten
  Emotionele blokkades
  Allergieën/intoleranties
  Trauma verwerking
  Lichamelijke klachten
  Chronische klachten
  Angsten/ faalangst/ depressies/ burn-out/onrust
  Blessures
  Slaapproblemen

Voor de behandeling start is er een intake gesprek met anamnese en worden er voortesten gedaan en waar nodig worden deze gebalanceerd. Deze voortesten dienen ervoor om te kijken of het lichaam klaar is om feedback te geven tijdens de behandeling. Deze punten leer je ook van mij om thuis toe te kunnen passen voor een korte balans om de dag goed te beginnen.

Alle bevindingen worden per mail verstuurd zodat je thuis op je gemak de behandeling kunt nalezen en eventuele oefeningen thuis hebt.

error: Content is protected !!