Workshops

Innerlijke reis

De weg naar jezelf…

In de cursus innerlijke reis gaan we kijken naar jou. Wie ben jij en wat speelt er in jou. Hoe ga je om met het leven en wat zou je graag willen. Door middel van meditatie en verschillende oefeningen gaan we kijken wat belangrijk is voor jou en welke processen er spelen. We gaan kijken en leren om zelfbewuster te worden. Jouw bewustzijn naar een hoger niveau tillen. Jezelf beter leren kennen, verdiepen, lichter te leven, ontdekken wat belangrijk is voor jou om dichter bij jezelf te komen. We gaan kijken en leren voelen waar triggers liggen, wat jou raakt, (oude) pijnen, om deze vervolgens te leren omzetten/ transformeren naar heelheid, licht en eenheid.

Bewustworden, leren, oefenen, verdiepen, omzetten en met handvaten naar huis voor jezelf! Voor innerlijke rust en leren zijn in het nu.

Wat komt er onder andere aan bod:

Leren mediteren, mindfullness, aarden, chakra’s, automatisch schrift, voelen, het fysieke/mentale/energetische/spirituele lichaam, hersenen, het ego, vorige levens, gidsen, overledenen, opstellingen, emotional stress release, triggers, projecties/spiegels, innerlijke kind werk, numerologie, coaching, dierentolken, werken met voorwerpen, bewustzijnslagen, healing, voeding, transformatie

Cursus donderdagmiddag in de oneven weken van 13.00 tot 16.00 te Made
Verdiepingsweekend 26(avond), 27 en 28  juni 2020 te Kerwijk ( nog twee plaatsen vrij)

Mediteren
1 daagse workshop leren mediteren

 • wat is meditatie?
 • soorten meditatie
 • hersenen
 • voordelen mediteren
 • ademhaling

In deze workshop ga je leren wat meditatie werkelijk inhoudt. Waarom mediteren zo goed voor je is en welke uitwerking het heeft op je lichaam en je hersenen. We gaan verschillende mediaties leren en oefenen zodat je deze thuis kunt integreren in je leven.

Numerologie

Zelf de basis leren van de numerologie!

Numerologie is de kennis van de vibratie van getallen en cijfers. Ieder cijfer heeft zijn eigen trilling, speciale kenmerken en is verbonden met een planeet.
Hiervoor wordt de geboortedatum gebruikt. De geboortedatum vertelt je iets over de dingen die je in dit leven wilt ervaren en leren.
Ook krijg je inzicht over jezelf als kind zijnde, het gezin, je omgeving, de puberteit, je ziel, je aura, je levensles, je hulpgetal, je struikelblok(rode draden), je werkwijze en je zelfbeeld.

Communiceren met dieren

Graag geef ik workshops om mensen bewuster te maken over hun huisdieren en hoe zij met elkaar in verbinding staan. Ook gaan we leren om op een dieper niveau te leren communiceren met dieren. Daarnaast gaan we kijken naar een stukje gezondheid van baas en dier en hoe we dit kunnen ondersteunen in het dagelijkse leven.

 • Wat houdt communiceren met je hond in?
 • Hoe staan wij met zijn allen in verbinding? ‘Energie’
 • Hoe kun je leren te communiceren met je hond?
 • Hoe werkt het energetisch / fysiek?
  -Voelen
  -Horen
  -Zien, inbeelden, plaatjes
 • Meditatie

Verder nog:
De hond als individu
De hond als spiegel
De hond en zijn begeleiding
Wat is van mij en wat is van de ander
Foto lezen, naam

Verwacht voor en najaar 2020

Voor vragen of aanmelden: info@yvonnevanalphen.nl
Op verzoek kan er altijd een workshop, huiskameravond of familieopstelling gepland worden.

error: Content is protected !!