Bewust Ouderschap

Wat is bewust ouderschap?

Ben je je bewust dat wat jij doet in jouw leven voortkomt vanuit hoe jij bent opgevoed, de maatschappij, school en conditioneringen die jij jezelf hebt aangeleerd om te overleven?

Grote kans dat hoe jij met je kids omgaat voortkomt vanuit jouw opvoeding en de conditionering door je leven heen. Ik help jou want jij bent de moeder die haar shit niet meer wilt doorgeven aan haar kinderen.

In alles waar jezelf in bevrijdt, bevrijd je ook je kinderen. Zodat zij niet hetzelfde hoeven mee te maken wat jij hebt meegemaakt.

Daarom heb ik een leuke checklist gemaakt voor jou zodat je kunt kijken of je herkenbare dingen tegenkomt en hoe je dat anders kunt doen.

Bewust ouderschap

Bewust zijn van wie jij zelf bent

Bewust ouderschap is bewust zijn van wie jij zelf bent en jouw gedrag richting jouw kind.

Je eigen pijn niet projecteren op je kinderen, maar helen zodat jij jezelf kunt zijn en jouw kind vrij is om zichzelf te ontwikkelen op hem of haar manier en daarin zichzelf kan zijn.

Download hier de gratis checklist

Bewust ouderschap

Geef je eigen shit niet door aan je kids en creëer rust in jezelf, jouw gezin & werk!

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!