Tevreden klanten

Wie gingen je voor

“Ik werd geleefd. Het leek wel of ik alleen maar achter de feiten aan liep, altijd druk was, voor iedereen klaar stond en dat niemand er voor mij was. Ook als er wel iemand voor mij was, dan voelde het nog steeds of ik het allemaal alleen deed. En daar werd ik geen leuker persoon van. Helemaal niet voor mijn kinderen. En dat maakte me weer boos op mezelf, waardoor mijn zelfbeeld heel laag werd. Kortom: ik was overal tegen aan het opboksen. En daardoor constant moe en snel geraakt.

Nu voel ik weer rust en ruimte om mezelf te zijn. Ik heb geleerd om hulp te vragen en te ontvangen (heel belangrijk), waardoor ik niet meer het gevoel heb dat ik het alleen doe. Het voelt ook of ik het weer waard ben. En dat geeft me weer vertrouwen. Vertrouwen in mezelf en dat ik zelf kan bepalen wat goed is voor mij, maar ook voor mijn kinderen.

Bij Yvonne voelde ik me meteen gezien en veilig. Ik heb het gevoel dat ik alles kan zeggen, ook als ik de juiste woorden nog niet heb gevonden of het niet helemaal weet. Dan gaan we samen op zoek naar de woorden. Ze voelt me heel goed aan, heeft geen oordeel, blijft heel rustig, waardoor ik me niet opgejaagd voel. En het mooie is dat ze ervoor zorgt dat ik dit echt voor mezelf doe. Ze laat me iedere keer weer naar mezelf kijken, wat ik doe, hoe ik het doe, hoe het voelt. En daardoor merk ik dat ik me in mijn reacties meer op mezelf richt in plaats van op anderen. Ik heb niet meer zo de neiging om anderen te pleasen, of de angst dat iemand boos wordt. Want als het vanuit mezelf komt, dan klopt het gewoon. Dat heeft ze me wel geleerd.” M U

“Ik sta als een huis na een half jaar coaching van Yvonne. Toen ik eraan begon wist ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik moest met mezelf. Ik voelde mij niet lekker hier op aarde. Ik cijferde mijzelf weg en leefde voor anderen. Ik voelde mij niet gezien en gehoord en had veel problemen in de omgang met mijn familie. Ik voelde mij niet meer prettig in mezelf en daarbij was ik ook nog fysiek ziek.
Na de sessies met Yvonne leerde ik meer inzicht te krijgen in mijn oude patronen van vroeger en leerde ik te reflecteren op mijn eigen gedrag. Ik kreeg de handvatten om mijn leven te leven zoals ik dat zou willen en mijn pijnen te verwerken.
Hierdoor werd het pleasen en zorgen voor anderen in plaats van voor mijzelf ineens omgedraaid. Ik ging weer voor mijzelf zorgen en ik had geen behoefte meer om te pleasen voor goedkeuring van een ander.
Inmiddels sta ik heel stevig en vol zelfvertrouwen. Ik ben nu iemand die naar haar gevoel kan luisteren en dat ook doet en ik leef nu een leven wat van mij is en dat voelt goed. Iedereen heeft altijd nog dingen om aan te werken, maar ik ben blij dat ik die extreme dieptepunten die ik had niet meer heb. Ik weet nu ook hoe ik om moet gaan met ‘mindere’ momenten en ook met alle mooie momenten in mijn leven.”
KS

“Voordat ik bij Yvonne kwam, ervaarde ik vaak overprikkeling en kon slecht tegen stress.
’s Nachts lag ik geregeld wakker, naar mijn idee stond ik direct “aan” en voelde spanningen in mijn lichaam.
Ik heb tijdens de periode van het programma écht stappen gezet in mijn groeiproces en dit werkt nog door. Ik heb minder last van overprikkeling, ik slaap meer uren achterelkaar door en lig veel minder wakker. Het mooie van haar programma is dat ik veel inzichten heb gekregen, bewustwording van mijn overtuigingen, meer ontspanning voel in lichaam en geest. De coaching heeft me op veel gebieden meer vooruitgang gebracht, dan ik van tevoren had gehoopt. Elke keer zo bijzonder hoe een sessie zich ontvouwde en precies aan bod kwam, wat op dat moment voor mij nodig was om verder te komen.
Ik zou Yvonne zeker bij anderen aanraden! Zij komt al vlug tot de kern, heeft een goed invoelend vermogen, je krijgt waardevolle inzichten én Yvonne geeft je écht een ervaring mee. Hierdoor voel je wat het beste bij je past.
Ik ben dankbaar dat Yvonne op mijn pad is gekomen, voor nu en voor mijn toekomst een mooi proces.
Dankjewel!!!”
Veel liefs: Jolanda

” Ik was in het begin wat sceptisch omdat Yvonne nog zo jong is en ik haar grootmoeder kon zijn, maar de lovende recensies op haar site gaven mij het vertrouwen, dat ik op het goede adres was aangekomen.
Door haar ondersteuning heb ik beter leren voelen, heb ik geleerd meer voor mijzelf te durven gaan staan, zodat ik meer in mijn eigen kracht kon komen .
Ook leerde zij mij beter met mijn ademhaling om te gaan en mijn eigen Licht te zien.
Zij heeft me geleerd mijn eigen antwoorden te zoeken en te vinden en daarop te vertrouwen, een beetje streng(maar dat heb ik kennelijk nodig), maar heel liefdevol!
In één zin samengevat voelt het voor mij of ik weer opnieuw leer lopen!
Bedankt lieve Yvonne voor je liefdevolle, wijze lessen! ”
Irene

” Ik was rusteloos, angstig en zat niet goed in mijn vel, ik was vaak ziek. Ik wist me vaak geen raad met me zelf en voelde me niet begrepen door mijn familie en vrienden.
Ik heb geleerd om in mij zelf te geloven, van me zelf te houden.
Dat ik er niet altijd voor andere hoef te zijn.
En dat geluk ook voor mij is weggelegd.
De mensen om me heen accepteren me nu zoals ik ben.
Ik voel me goed en gelukkig, en kan het leven veel beter aan.
Ik heb mezelf terug gevonden , mijn eigen leven en dit voelt echt heel erg goed. Ik accepteer me zelf zoals ik ben, omdat ik nu weet wie ik ben.
Liesbeth

” Ik was chaotisch, zoekende, verdrietig, wanhopig bijna… ver van mezelf vandaan. Ik was in een donker bos de weg kwijt.

Terug naar “ik”, veel reflectie, veel meer open in gevoel, open naar mijzelf en onder ogen gezien. Begeleid bij het openen van deuren en die in eigen tempo doorleven. “Wat voel ik?” een vraag waar ik niet bij stil stond. Mooi om die impact te ervaren, en te mogen groeien terwijl ik verwerk. Te voelen van de verbinding met het universum. Mijn gevoel weer te vertrouwen. De rust en kracht te ervaren van bij “ik” te zijn, en er te mogen zijn.

Ik voel me vrij, vrij in veel opzichten maar vooral het voelen. Vrij om weer “ik” te zijn, vrij om geen rollen meer te spelen. De doorgemaakte groei voelen en gevoelige mensen om mij heen die het ook zien. Hoe bijzonder de impact op de omgeving is bij mezelf blijven en gedaald te zijn. Los uit mijn hoofd, en van stress die onnodig was om alleen bij mij te leggen. Ik voel mij sterker als mens, als ‘“ik” en als moeder.”
Liefs, Daniëlle 

“Voordat ik bij Yvonne kwam zat ik opgesloten in mezelf en liep tegen vele muren aan. Ik liet vooral niemand toe. Yvonne zag mijn echte persoon aan de andere kant van de deur en reikte haar hand, maar ik mocht zelf de deur gaan openen.
Voor het eerst ervaarde ik hoe het was om warmte, ruimte, licht binnen te laten komen, dat was wauw een hele ervaring. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn hoe ik ben en sta stevig in de maatschappij. Ik heb geleerd om warmte te ontvangen, mijn hart te openen en ruimte, rust te creëren, ga uitdagingen tegenmoet en ontwijkt ze niet meer.
Door de sterke en mooie persoonlijkheid die Yvonne heeft, creëert ze tijdens de sessies een fijne veiligheid en straalt ze vertrouwen uit, die ze ook ten alle tijden weet te handhaven. Ze is open en eerlijk en begeleid de sessies vooral op een rustige wijze en met een eindeloos geduld. Ik ben mega dankbaar dat ik dit programma heb kunnen en mogen doorlopen, met al mijn ups en stevige downs, bleef Yvonne in mij geloven vertrouwen en veiligheid geven. Dank je wel hiervoor.” K

”Kort geleden een innerlijke reis retraite gedaan bij Yvonne. Door Yvonne heb ik weer kunnen ervaren hoe het voelt om verbinding te maken.
Verbinding met mijzelf maar ook met mijn overleden moeder, iets wat ik beide lange tijd kwijt was. Heel mooi en fijn was dat. Ook heb heel duidelijk kunnen ervaren welke invloed kracht van energie, zowel positief als negatief, bewust of onbewust op je kan hebben. Heel bijzonder was dat. Ik kijk terug op een fijn weekend waarbij ik goede handvatten heb gekregen om verder te komen in mijn zelfontwikkeling.”
Katy

“Een lekker weekend waarin Yvonne super helder en sensitief, op een liefdevolle, oordeelvrije en wanneer nodig ook onomwonden manier je begeleidt. Bijzonder hoe zo een elfige dame zo krachtig is.
Ik vond het fijn om met haar begeleiding in een vrolijke liefdevolle pluriforme groep aanwezig te kunnen zijn, vrijheid te voelen/ervaren en weer inzichten te krijgen.”
Caroline

” Yvonne heeft me geleerd om te voelen en vertrouwen te hebben in mijzelf. Ze wist mij precies te raken waar het nodig was om mij in te laten zien waar nog pijn en verdriet zat. Van trauma’s van vroeger tot familiebanden en voorouders. Waar komt het vandaan hoe ik omga met mezelf en met anderen? Ze ging samen met mij terug naar de basis. Wat miste ik in mijn leven, waar had ik al die tijd naar gezocht? Ik weet nu de antwoorden en de ontbrekende puzzelstukjes die ik aan mezelf heb kunnen geven. Ik ben stabieler, krachtiger, kan beter voelen en heb meer vertrouwen in mijzelf. De basis die ik miste heb ik gevonden in mijzelf. Yvonne heeft mij heel goed gecoacht maar ze heeft het mijzelf laten doen zodat ik het nu zelf kan.”
Deirdre

“De eerste sessie waren best intens, maar ook heel fijn, tijd voor mezelf, nu ging het echt over mij! Maar daar bleef het niet bij, terwijl ik aan mezelf aan het werk was, al mijn ja maarre aan het bekijken was en rond keek in m’n gezin, ik mezelf meerdere spiegeltjes voor heb gehouden (die vergrootglazen bleken te zijn) en bezig was met m’n eigen ontwikkeling gebeurde er nog veel meer (onbewuste) dingen om me heen.”

“Want het gekke is dat als je een klein dingetje anders doet, net even anders reageert dan anders, in mijn geval als ik niet overal direct gevat (lees als een bitch iedere opmerking neer sabel) op reageer maar even in mijn buik ademhaal voordat ik antwoord geef, of gewoon geen antwoord geef maar de ‘foute’ opmerking gewoon even laat hangen, dan gaat die ander ook anders reageren. Echt zo leuk dat mijn reactie invloed heeft op alles, op de relatie m’n man, m’n (volwassen) kinderen en m’n moeder, en zelfs op de relatie met m’n hond!

Alleen daarom is het traject van Yvonne al goud waard.”

“In het traject bij Yvonne is het echt magisch en soms vraag je je echt af; hoe dan? We hadden in een sessie een to do list gemaakt, van dingen die ik zou willen, moeten, mogen doen om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen. Ik zag er best als een berg tegenop, veel te doen voor mij. Maar hoe ik het allemaal voor elkaar zou moeten krijgen was voor mij echt een groot raadsel. Thuis in alle rust over na gedacht, mijn schriftje nagelezen, er kwam niks… Ik dacht dat ga ik volgende sessie wel vragen en dan samen uitwerken. Zo gezegd, zo gedaan. In de volgende sessie hebben we mijn to do list erbij gepakt en het magische gebeurde, ik kon zo alles afvinken!! Hoe dan? Echt zo leuk!”

”Ik voelde me op mijn gemak, ik voelde me gezien en gehoord. Ik heb zoveel over mijzelf en het leven geleerd en hoe ik dat kan toepassen ook thuis. Ik voel me sterk en herboren”

“Alleen daarom is het traject van Yvonne al goud waard Ik ging in het traject bij Yvonne omdat het moment voor mezelf, het echt voor mezelf kiezen en aan mezelf werken mij heel erg aansprak, hier was ik al die tijd, zonder het te weten, naar op zoek!
Het ging niet lekker met mij, was altijd al moe als ik opstond, ik noemde het agendastress. Opstaan en kijken wat staat er vandaag in mijn agenda gaf mij al zoveel stress dat ik eigenlijk niet meer wilde opstaan. Ook in mijn relatie en op mijn werk, (ik werk samen met mijn man en kinderen in ons bedrijf) wilde ik liever niet dan wel zijn. Er moest echt iets veranderen, maar als ik iets verander word er dan wel naar mij geluisterd of ontploft alles in mijn gezicht. Heel spannend om hier naar te gaan kijken en wat ik daar aan zou kunnen doen om dit te veranderen zonder gelijk in de stress te schieten.”

” Wat een speciaal weekend was dit voor mij! Yvonne heeft ons mee op reis genomen door ons bewustzijn en de energie waar we allemaal onderdeel van zijn! Ze heeft ons spiegeltjes voorgehouden en de weg gewezen naar het juiste pad! Met 2 benen op de grond en de nodige humor heeft ze ons begeleid op een pad naar een beter Zelf en een gelukkiger leven! Dankjewel Yvonne voor de inzichten en de speciale momenten!!!”
Gerda 

”Een aantal weken geleden heb ik meegedaan met het innerlijk reis weekend van Yvonne. De verschillende thema’s en oefeningen vond ik interessant. Het weekend was gezellig, leerzaam en ook heel intens. Ik was samen met 8 andere super gevoelige mensen en dat was duidelijk voelbaar. De oefeningen met energie en de readings waren voor mij helemaal nieuw. Yvonne is een lieve , betrouwbare vrouw. ze is eerlijk , open, direct, kritisch en erg behulpzaam. Ze heeft zelf een hoop shit meegemaakt in haar leven die ze heeft verwerkt. Yvonne oordeelt niet. Ze heeft veel levenservaring en is flink aan de slag geweest met innerlijke groei. In het weekend zijn we bezig geweest met creatieve dingen (bijenwas, acrylverf) readings, energiewerk, en nog veel meer. er waren ook nog oefeningen met een pendel en een chakra healing. In het weekend is er ook ruimte geweest voor eigen inbreng. Ik mocht een yoga nidra doen. Dat vond ik super tof en lief! Na het weekend ben ik aan het berichten geweest met Yvonne vorige week heb ik besloten om een traject te gaan doen bij haar. Ze gaat mij helpen, ondersteunen en tools geven zodat ik om kan gaan met mijn gevoeligheid, vanuit mijn gevoel leven en nog meer dingen die ik tegen ga komen als ik met het traject ben gestart.”
Niels

“Ik ben een uitdaging aangegaan of ik wel op mijn gemak en de rust kon vinden in een groep. En ja het is gelukt, er waren een aantal bekende maar dat was de eerste stap. Ik kon mezelf zijn. Ik werd geaccepteerd om hoe en wie ik ben. Er werd geluisterd. Ik bleef rechtop staan en zette geen pas terug, mede doordat er veel vertrouwen werd gegeven. Veel geleerd over mezelf, hoe ik de rust kan behouden in mezelf in vele situaties. Tevens de handvaten gekregen om er thuis mee verder te gaan.”
Karola

Samen met Yvonne 
“Ik ben na het weekend in traject gegaan bij Yvonne om mijn agendapunten te leren managen en nog beter te leren waarom ik bepaalde dingen doe.”
Esther

”Het weekend was n cadeautje voor mezelf. Even helemaal met mezelf bezig zijn,  m’n drukke leven met agenda stress laten voor wat t is en met beide voeten op de aarde voelen hoe t nu echt met mij gaat! Voelen, ademen, een reis naar jezelf door middel van een fijne meditatie en super leuke leerzame oefeningen!

En aan ’t eind van de dag lekker samen eten, kampvuur en kletsen en samen zijn met gelijk gestemde, heerlijk!
Een mooi lang weekend met leuke mensen, veel voelen en luisteren en je gehoord voelen!

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!