Ontspannen leven

Waar komt gebrek aan (zelf)vertrouwen vandaan?

We zijn van kleins af aan groot gebracht met het feit dat we dingen moesten. Je moest doen zoals het hoort, je moest braaf zijn, je mocht niet huilen, je moest door, je moest leren lezen, je moest leren rekenen en je moest naar school, of je het nou leuk vond of niet. Want ja dat hoorde zo.

Daar zat je dan achter je tafeltje op school om een toets te maken, waarvan je bij jezelf al dacht: ‘moet ik dit nou doen om mezelf te bewijzen dat ik het kan?’

Daar stond je dan op de wedstrijd om te winnen, want als je won dan werd je gezien.

Werk aan je zelfvertrouwen

Van binnenuit

Daar stond je dan in je eigen bubbel, genietend van een grassprietje: ‘ heerlijk voelde het in je hart, die kleine dingen. Het gevoel van de zon op je huid en de mooie bloemen en planten om je heen’

Maar… niemand die jou zag, want je deed niks speciaals…

Laat me je vertellen dat zelfvertrouwen niet komt van overwinningen van buitenaf. Tuurlijk hebben ze invloed, maar werkelijke zelfvertrouwen komt van binnenuit. Waardoor je niet constant hoeft te winnen, maar jezelf ook vol vertrouwen voelt wanneer je helemaal niets doet of hebt gedaan.
Hoe fijn zou dat zijn!

Wil je aan jouw zelfvertrouwen werken dan heb je deze basics nodig!

Download hier de gratis checklist

Ontspannen leven vol zelfvertrouwen doe je zo!

Download hier mijn E-book Ontspannen leven vol zelfvertrouwen doe je zo! Met 5 praktische tips.

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!