Voel je vrijer na het programma

Programma
De bewuste Moeder

Je hebt een visie, je wilt jezelf nog dieper ondekken in wie jij bent zodat nog meer jezelf kunt zijn en vrij kunt huppelen. Je weet dat alles wat jij heelt, je niet meer doorgeeft aan jouw kids en dat is jouw drijfveer. Hen laten huppelen zoals jij nooit kon!

Vanuit jezelf zodat jij weer kunt stralen en zij dus ook!
Samen vrij!

Maar als je niet de juiste hulp krijgt blijf je hangen waar je bent. Dan moet je nog alles alleen doen voor je gevoel en dat wil je niet meer.

Dat ben je gewend, en dat… hoeft niet meer!

Ga ervoor voor jezelf

Zou je dit willen?

Jezelf en je patronen helder hebben en oplossen

Flow en rust in jouw gezin, werk, relaties

Jezelf niet meer alleen voelen, maar vrij

Jezelf zijn en kunnen uiten

Jouw shit helen zodat je dat niet doorgeeft aan je kids

Samenwerken in plaats van alles alleen moeten doen

Simpel en praktisch toepasbaar

Laat me je helpen

Wanneer jij weer gaat stralen en alles wat jij verdiept geef je door aan jouw kids, partner & omgeving. Je verdiept je verder,  je wordt meer jezelf en heelt je eigen shit.

Laat me je helpen. Mijn programma komt niet uit een boekje, maar uit meer dan 10 jaar ervaring waarin ik als coach en ervaringsdeskundige precies weet waar jij door heen gaat! Dat in combinatie met mijn intuitief weten, zien en voelen maakt dat ik precies weet wat er voor jou nodig is, wat ik daarna simpel en praktisch voor je toepasbaar maak in jouw dagelijkse leven.

En dat is wat ik jou ook ga leren zodat jij dit ook zelf kan!

Bevrijdt jezelf en je kinderen

Na mijn programma

Weet je zelf hoe je patronen kunt herkennen en oplossen

Kan je jezelf zijn en jezelf uiten

Voel je je niet meer alleen

Hoef je niet alles meer alleen te doen omdat je kunt ontvangen

Heel je in alles wat jij hebt meegemaakt waardoor jouw kids vrij kunnen leven

Heb je een stevige bodem onder je voeten omdat je dit allemaal zelf kan en samen kan delen

“In alles waar jezelf in bevrijdt, bevrijd je ook je kinderen. Zodat zij niet hetzelfde hoeven mee te maken wat jij hebt meegemaakt in jouw leven.”

Download hier de gratis checklist

Bewust ouderschap

Geef je eigen shit niet door aan je kids en creëer rust in jezelf, jouw gezin & werk!

Tevreden klanten

Wie gingen je voor

Ik werd geleefd. Het leek wel of ik alleen maar achter de feiten aan liep, altijd druk was, voor iedereen klaar stond en dat niemand er voor mij was. Ook als er wel iemand voor mij was, dan voelde het nog steeds of ik het allemaal alleen deed. En daar werd ik geen leuker persoon van. Helemaal niet voor mijn kinderen. En dat maakte me weer boos op mezelf, waardoor mijn zelfbeeld heel laag werd. Kortom: ik was overal tegen aan het opboksen. En daardoor constant moe en snel geraakt.

Nu voel ik weer rust en ruimte om mezelf te zijn. Ik heb geleerd om hulp te vragen en te ontvangen (heel belangrijk), waardoor ik niet meer het gevoel heb dat ik het alleen doe. Het voelt ook of ik het weer waard ben. En dat geeft me weer vertrouwen. Vertrouwen in mezelf en dat ik zelf kan bepalen wat goed is voor mij, maar ook voor mijn kinderen.

Bij Yvonne voelde ik me meteen gezien en veilig. Ik heb het gevoel dat ik alles kan zeggen, ook als ik de juiste woorden nog niet heb gevonden of het niet helemaal weet. Dan gaan we samen op zoek naar de woorden. Ze voelt me heel goed aan, heeft geen oordeel, blijft heel rustig, waardoor ik me niet opgejaagd voel. En het mooie is dat ze ervoor zorgt dat ik dit echt voor mezelf doe. Ze laat me iedere keer weer naar mezelf kijken, wat ik doe, hoe ik het doe, hoe het voelt. En daardoor merk ik dat ik me in mijn reacties meer op mezelf richt in plaats van op anderen. Ik heb niet meer zo de neiging om anderen te pleasen, of de angst dat iemand boos wordt. Want als het vanuit mezelf komt, dan klopt het gewoon. Dat heeft ze me wel geleerd.
MU

Voordat ik bij Yvonne kwam zat ik opgesloten in mezelf en liep tegen vele muren aan. Ik liet vooral niemand toe. Yvonne zag mijn echte persoon aan de andere kant van de deur en reikte haar hand, maar ik mocht zelf de deur gaan openen.

Voor het eerst ervaarde ik hoe het was om warmte, ruimte, licht binnen te laten komen, dat was wauw een hele ervaring. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn hoe ik ben en sta stevig in de maatschappij. Ik heb geleerd om warmte te ontvangen, mijn hart te openen en ruimte, rust te creëren, ga uitdagingen tegenmoet en ontwijkt ze niet meer.

Door de sterke en mooie persoonlijkheid die Yvonne heeft, creëert ze tijdens de sessies een fijne veiligheid en straalt ze vertrouwen uit, die ze ook ten alle tijden weet te handhaven. Ze is open en eerlijk en begeleid de sessies vooral op een rustige wijze en met een eindeloos geduld.

Ik ben mega dankbaar dat ik dit programma heb kunnen en mogen doorlopen, met al mijn ups en stevige downs, bleef Yvonne in mij geloven vertrouwen en veiligheid geven. Dank je wel hiervoor.
Karola

Samen in 6 maanden een bewuste bodem monteren! 

Let’s do this!

Wanneer we gaan samenwerken na ons kennismakingsgesprek ga je van start met de eerste twee modules met daarbij bijbehorende praktische opdrachten.

Hier ben je ongeveer één a twee uur per week mee bezig. Wat de meeste mensen prettig vinden is om alles uit te printen en ergens in de buurt weg te leggen zodat je gedurende de weken altijd even terug kan kijken in de module en kunt aanvullen wat weer oppopt voor je. Je krijgt van mij een mooi schrift om jouw hele reis in vast te leggen. Super leuk om later nog eens terug te lezen en als backup te hebben.

Om de week hebben we samen een online 1 op 1 sessie van ongeveer 75 minuten, waarin we alles bespreken van de modules die je gemaakt hebt. Zo heb je in totaal 10 modules en 5 1 op 1 sessies met mij.

Daarnaast mag je op werkdagen Altijd! Mailen of appen en ben ik bereikbaar om je te helpen waar nodig. Ik reageer binnen 24 uur!

We werken met 5 hoofdthema’s die elk bestaan uit twee modules
  1. Doel & verlangen: nieuwe bodem, bewustouderschap
  2. Waar sta je: waar loop je tegenaan, bewustwording basics, zelfzorg, praktisch toepassen
  3. Conditionering helen: oud naar nieuw, van trigger naar loslaten, ouders, innerlijke kinderen
  4. Praktische communicatie leren: reflecteren, voelen, helen en praktisch maken in het dagelijks leven
  5. Doen & door: ontvangen, huppelen, genieten, praktisch, toekomst
Even kort samengevat
  • 10 modules
  • 5 1op1 sessies met mij van 75 minuten
  • opdrachten per module (1 a 2 uur per week nodig)
  • bereikbaarheid op werkdagen via whatsapp en mail, altijd feedback terug binnen 24 uur
Alle tools in handen

Alles wat je nodig hebt zit erin, zodat jij alle tools in handen hebt nog verder te verdiepen in  wie jij bent, wat je wilt en verder kunt op jouw missie met DE bodem onder je voeten die je nodig hebt.

Alles komt van binnenuit bij jou wat doorwerkt op jouw omgeving. Jij kunt weer huppelen en jouw kinderen ook. Zij hoeven niet de gevolgen te voelen met wat jij allemaal hebt doorgemaakt in jouw leven.

Je weet hoe je om moet gaan met het leven en tegelijkertijd jezelf daarin vrij te voelen. En dat is wat je meegeeft aan jouw kids zodat zij verder kunnen huppelen wat er ook gebeurt en jij weet hoe je er kunt zijn voor ze.

In het kort

Jezelf verdiepen met daarbij bewust ouderschap!

Alles alleen doen hoeft niet meer! Het is tijd voor jou om te zakken in jezelf en te ontvangen wat jij nodig hebt. Dat is een hele reis en daarin begeleid ik jou! Bin there done that, ik neem je mee!

Jij wordt een stevige, zachte vrouw en moeder voor jezelf, jouw innerlijke kids en jouw kinderen. Jij bent het voorbeeld, de veilige haven, jouw eigen thuis. Jouw communicatie zorgt ervoor dat jij jezelf hoort en dat jouw kinderen, partner veilig bij jou terecht kunnen.

Je leert zo zelfbewust te zijn dat je door hebt wat het universum je wilt laten zien, en daar kun je op handelen zoals jij voelt dat nodig is. Jij bent de creator van jouw leven, op een bodem waar je voor de rest van je leven op kunt staan en verder op kunt bouwen.

Je bent vrij en kunt weer huppelend door het leven, samen met jouw kind(eren). ♥

€ 3650,- incl. btw

Programma De Bewuste Moeder

Schrijf je in

Wil je jouw innerlijke pijn helen, stevig staan en niet doorgeven aan je kinderen? Dan kan mijn programma “De Bewuste Moeder” je helpen! Ik begeleid je praktisch en energetisch door jouw hele proces.

Wil je de volgende stap zetten? Schrijf je hieronder  in en laten we kennismaken? 

15 + 9 =

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!