Yvonne van Alphen

Over mij

Ik wist het allemaal wel, hoe het leven werkte en ik ontdekte steeds meer en meer over mezelf. Zo interessant! Ik wist waarvoor ik hier ben op aarde.

Maar… Alles deed ik alleen, want ja ik moest onafhankelijk zijn en wie was er om mij te helpen? Voor andere klaar staan, altijd! Maar ik dan?

Ik wilde wel geholpen worden maar kwam erachter dat ik dat zelf eigenlijk helemaal niet toestond.

En daar ging mijn reis dieper naar binnen. Om te leren samenwerken en ontvangen. Van overleven naar leven… en mijn hart te kunnen openen voor onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en mijn zoontje Sam.

Klaar met de shit

Hoe meer shit je heelt hoe lichter je wordt 

Op het moment dat ik zwanger werd kwam ik weer een hele andere laag tegen. Dit vroeg iets anders nog van me. Mijn zoontje Sam geboren werd kwam een berg aan trauma en oud zeer vanuit mijn kindertijd en leven omhoog om te verwerken. Ik zag hoe ik was als klein kind en wat ik allemaal heb aangeleerd om te overleven.

Ik besefte me dat dit van mij was en wilde me hiervan bevrijden. Niet alleen voor een vrijer leven voor mezelf. Maar ook zodat mijn zoontje Sam daar geen last van heeft.

Nu ben ik vrij om om te gaan met het leven zoals ik het creëer en zo blijft Sam vrij om zichzelf te zijn en te ontwikkelen op zijn eigen manier. Waarin alles er mag zijn en ik er heel stevig ben voor hem.

Ik voel me vrij en kan weer huppelen, en Sam kan dat ook zoals ik vroeger nooit helemaal kon. Dat is mijn missie naast mijn visie om te ontdekken in mezelf wat er te ontdekken valt. I love it! Ik geloof dat wanneer iedereen naar binnen zou keren in zichzelf en zou leren ontdekken wie ze zijn, de wereld er heel anders uit zou zien. Hoe meer shit je heelt hoe lichter je wordt in jezelf en hoe makkelijker het leven wordt.
 Liefdevol en veilig! Dit is wat ik mee wil geven aan Sam met heel mijn hart en voor alle volgende generaties!

Wie ben ik

Je kunt pas weten wat je wil als je bewust bent van wie je bent

Omdat ik mezelf alleen op de wereld voelde, ging ik op ontdekkingstocht ‘wie ben ik?’ zodat ik bewust werd van wie ik ben en daarin mijn conditionering, patronen, overtuigingen, trauma etc. Je kunt pas weten wat je wil als je bewust bent van wie je bent.

Ik wil mensen leren hoe dit werkt zodat ze zichzelf weer vrij kunnen voelen en dat zo hun kinderen ook zichzelf kunnen en mogen zijn. Met ruim 10 jaar aan ervaring als coach en ervaringsdeskundige bied ik een nieuw en verdiepend perspectief op persoonlijke ontwikkeling en bewust ouderschap. Als ik het kan, kan jij het ook! Zelfbewustzijn = vrijheid!

“Van overleven naar leven in verbinding met jezelf, je kinderen en jouw omgeving. Het is tijd om weer te huppelen! Laten we het samen doen”

Download hier de gratis checklist

Bewust ouderschap

Geef je eigen shit niet door aan je kids en creëer rust in jezelf, jouw gezin & werk!

Yvonne van Alphen

Ik geloof dat wanneer je bewust wordt van wie je bent, je weer in vrijheid kan stralen wat er ook gebeurt is in je leven. Dat je jezelf weer kunt zijn, puur en liefdevol zoals je was toen je hier kwam. Alles wat jij heelt in jezelf, heel je om je heen en zo dus ook voor je kinderen, partner & familie.

Wat je ook hebt meegemaakt…

Alles kan helen

Ik heb gezien dat… je alles kunt helen wat je hebt meegemaakt.

Mijn eigen reis heeft me dit laten zien. Van misbruik, verlating, controle, pleasen, depressie, ziekte, eenzaamheid naar weer huppelen en stralend door het leven.

Ik geniet en ik ben daarin ik vrij ben om mijn leven helemaal vorm te geven zoals ik wil. En dat heb ik gedaan! Ik bepaal!

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!