Verdiep jezelf in een weekend helemaal op maat voor jou

Retreat

Je zorgt voor jezelf, kids, partner en mensen om je heen, maar jij wil een laagje dieper in jezelf. Even alleen met jezelf en mensen met dezelfde visie als jij. Jezelf helen en jouw shit niet doorgeven aan je kinderen.

Hoe zou het zijn voor je als

Jij vier dagen lang helemaal voor jezelf hebt zonder kids

Jij in alle rust in een mooie natuurlijke omgeving jouw beste leven kunt creëren

Jij drie dagen lang met gelijkgestemden bent en gehoord en gezien wordt?

Jij jezelf tijd voor jezelf gunt?

Laten we dit samen doen in een groep.
Dat wordt magisch!

Weekend samen met gelijkgestemden

Even tijd voor jezelf,
even ‘uit’ als mama!

Een heerlijk weekend helemaal voor jezelf alleen samen met gelijkgestemden. Een groep waarbij je helemaal jezelf kan en mag zijn. Een weekend waarin iedereen zijn verhaal mag delen, en waar er naar je geluisterd wordt. Een weekend waarin je gezien wordt. Een weekend waarin je tot rust kan komen. Een weekend waarin jij belangrijk bent. Een weekend waarin we gaan verdiepen en onderzoeken, samen!

Wat je leert
 • Hoe je jouw patronen helder krijgt en op kan lossen
 • Hoe je flow en rust creeert in jezelf
 • Beperkingen die jou belemmeren van een gevoel van vrijheid oplossen
 • Wie je bent
 • Hoe je jouw shit heel zodat je dat niet doorgeeft aan je kids
 • Samenwerken in plaats van alles alleen moeten doen

Patronen herkennen

Na de retreat

Weet je zelf hoe je patronen kunt herkennen en oplossen

Kan je jezelf zijn en jezelf uiten

Voel je je niet meer alleen

Hoef je niet alles meer alleen te doen omdat je kunt ontvangen

Heel je in alles wat jij hebt meegemaakt waardoor jouw kids vrij kunnen leven

Heb je een stevige bodem onder je voeten omdat je dit allemaal zelf kan en samen kan delen

“In alles waar jezelf in bevrijdt, bevrijd je ook je kinderen. Zodat zij niet hetzelfde hoeven mee te maken wat jij hebt meegemaakt in jouw leven.”

Retreatweekend

Wat gaan we doen?

We starten donderdagvond heerlijk creatief met Encaustic art en Dotting, waarbij we ook elkaar een mini-reading gaan geven.
Een hapje en drankje, rustgevende muziek, ontspanning, samenhorigheid, een relaxte start van het Innerlijke reis weekend.

In de avonden is er een kampvuur om heerlijk te genieten. We zitten op een terrein van ruim 7 hectare groen, waar we/je heerlijk kan wandelen en tot rust kan komen.

Belangrijk is, niks moet en alles mag. Je bent vrij om te gaan en staan waar en wanneer je wilt.

Het weekend is all-in
 • Ontbijt, lunch en avondeten (heerlijk vers en grotendeels biologisch)
 • Overnachtingen -> kamperen op het veld, overdekt in de hal, caravan ( is gereserveerd), eigen camper of eigen caravan (er zijn meerdere B&B in de buurt)
 • Water / thee
 • Lekkere hapjes
 • Een persoonlijk cadeautje
 • Humor!
Praktische informatie Retreat
 • Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland, maar heb je interesse, geef je dan op voor de wachtlijst via info@yvonnevanalphen.nl
 • 9de editie Innerlijke reis retreat
 • Datum:
 • Aanvang: Donderdagavond 19.00
  Je bent welkom op het terrein vanaf 17.00 uur
 • Einde: Zondagmiddag 15.00 uur
 • Prijs:

Onderwerpen:
Meditatie,
patronen,
voorouderlijnen,
conditioneringen het fysieke-mentale-energetische-spirituele lichaam,
hersenen,

het ego,
vorige levens,
gidsen,
triggers,
projecties/spiegels,
innerlijke kind,
bewustzijnslagen,
helen en loslaten

Download hier de gratis checklist

Bewust ouderschap

Geef je eigen shit niet door aan je kids en creëer rust in jezelf, jouw gezin & werk!

Tevreden klanten

Wie gingen je voor

”Kort geleden een innerlijke reis retraite gedaan bij Yvonne. Door Yvonne heb ik weer kunnen ervaren hoe het voelt om verbinding te maken.
Verbinding met mijzelf maar ook met mijn overleden moeder, iets wat ik beide lange tijd kwijt was. Heel mooi en fijn was dat. Ook heb heel duidelijk kunnen ervaren welke invloed kracht van energie, zowel positief als negatief, bewust of onbewust op je kan hebben. Heel bijzonder was dat. Ik kijk terug op een fijn weekend waarbij ik goede handvatten heb gekregen om verder te komen in mijn zelfontwikkeling.”
Katy

”Ik voelde me op mijn gemak, ik voelde me gezien en gehoord. Ik heb zoveel over mijzelf en het leven geleerd en hoe ik dat kan toepassen ook thuis. Ik voel me sterk en herboren”

“Een lekker weekend waarin Yvonne super helder en sensitief, op een liefdevolle, oordeelvrije en wanneer nodig ook onomwonden manier je begeleidt. Bijzonder hoe zo een elfige dame zo krachtig is.
Ik vond het fijn om met haar begeleiding in een vrolijke liefdevolle pluriforme groep aanwezig te kunnen zijn, vrijheid te voelen/ervaren en weer inzichten te krijgen.”
Caroline

Samen met Yvonne 
“Ik ben na het weekend in traject gegaan bij Yvonne om mijn agendapunten te leren managen en nog beter te leren waarom ik bepaalde dingen doe.”
Esther

”Het weekend was n cadeautje voor mezelf. Even helemaal met mezelf bezig zijn,  m’n drukke leven met agenda stress laten voor wat t is en met beide voeten op de aarde voelen hoe t nu echt met mij gaat! Voelen, ademen, een reis naar jezelf door middel van een fijne meditatie en super leuke leerzame oefeningen!

En aan ’t eind van de dag lekker samen eten, kampvuur en kletsen en samen zijn met gelijk gestemde, heerlijk!
Een mooi lang weekend met leuke mensen, veel voelen en luisteren en je gehoord voelen!

” Wat een speciaal weekend was dit voor mij! Yvonne heeft ons mee op reis genomen door ons bewustzijn en de energie waar we allemaal onderdeel van zijn! Ze heeft ons spiegeltjes voorgehouden en de weg gewezen naar het juiste pad! Met 2 benen op de grond en de nodige humor heeft ze ons begeleid op een pad naar een beter Zelf en een gelukkiger leven! Dankjewel Yvonne voor de inzichten en de speciale momenten!!!”
Gerda 

”Een aantal weken geleden heb ik meegedaan met het innerlijk reis weekend van Yvonne. De verschillende thema’s en oefeningen vond ik interessant. Het weekend was gezellig, leerzaam en ook heel intens. Ik was samen met 8 andere super gevoelige mensen en dat was duidelijk voelbaar. De oefeningen met energie en de readings waren voor mij helemaal nieuw. Yvonne is een lieve , betrouwbare vrouw. ze is eerlijk , open, direct, kritisch en erg behulpzaam. Ze heeft zelf een hoop shit meegemaakt in haar leven die ze heeft verwerkt. Yvonne oordeelt niet. Ze heeft veel levenservaring en is flink aan de slag geweest met innerlijke groei. In het weekend zijn we bezig geweest met creatieve dingen (bijenwas, acrylverf) readings, energiewerk, en nog veel meer. er waren ook nog oefeningen met een pendel en een chakra healing. In het weekend is er ook ruimte geweest voor eigen inbreng. Ik mocht een yoga nidra doen. Dat vond ik super tof en lief! Na het weekend ben ik aan het berichten geweest met Yvonne vorige week heb ik besloten om een traject te gaan doen bij haar. Ze gaat mij helpen, ondersteunen en tools geven zodat ik om kan gaan met mijn gevoeligheid, vanuit mijn gevoel leven en nog meer dingen die ik tegen ga komen als ik met het traject ben gestart.”
Niels

“Ik ben een uitdaging aangegaan of ik wel op mijn gemak en de rust kon vinden in een groep. En ja het is gelukt, er waren een aantal bekende maar dat was de eerste stap. Ik kon mezelf zijn. Ik werd geaccepteerd om hoe en wie ik ben. Er werd geluisterd. Ik bleef rechtop staan en zette geen pas terug, mede doordat er veel vertrouwen werd gegeven. Veel geleerd over mezelf, hoe ik de rust kan behouden in mezelf in vele situaties. Tevens de handvaten gekregen om er thuis mee verder te gaan.”
Karola

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!