Zielsmissie

Wat kom je op aarde doen en wat is jouw zielsmissie?

Jarenlang was ik altijd aan het zoeken. Ik voelde mezelf niet helemaal thuis op aarde. De maatschappij begreep ik al helemaal niet. Verschillen tussen mensen, de een beter vinden dan de ander. Machtsstructuren in bedrijven en op school moest alles op dezelfde manier. Konden mensen niet gewoon normaal doen tegen elkaar, we zijn toch allemaal mens en gelijkwaardig? Ik vroeg me soms af: wie heeft dit verzonnen deze poppenkast en waarom moet ik van alles?

Met vallen en opstaan, veel pijn en verdriet vond ik uiteindelijk wat ik zocht, mezelf.

Ik voelde alles, behalve mijn eigen pad

Niemand om mee te praten

Heel erg onbegrepen

Vroeger had ik al een gave om alles aan te voelen nog lang voordat het gebeurde. Klinkt leuk hè, maar dat was het meestal niet. Ik voelde me alleen en onbegrepen. Wat ik voelde kwam uit maar ik had eigenlijk niemand waarmee ik daar over kon praten. Daardoor deed ik wat er van me verwacht werd en ging ik langzaam steeds meer in de wereld staan ‘zoals het hoort’. Wat ik nog niet zag was dat juist dit zorgde voor alle weerstand en lessen die ik tegenkwam op mijn pad.

Dat viel ook niet mee omdat ik alles alleen moest doen (dacht ik). Totdat ik óp was en hulp ben gaan zoeken. Ik kwam bij een medium terecht en daar maakte ik iets ongekends mee: ik voelde me gelijk thuis. Ik kon mezelf zijn en voor het eerst al mijn gaves laten stromen. Dat was een gevoel, een openbaring die voelde van levensbelang.

Toch klopte er iets nog steeds niet. Ik vond het heel leuk allemaal om met heldere vermogens te werken, maar wie was ik dan zelf? Ik zag van alles, maar niet waar het in mijn leven naartoe moest. En wie zag mij?
Achteraf zie ik patronen in wat er in mijn leven speelde. Welke opleiding, welke baan en welke relaties en vriendschappen ik ook probeerde, ik leek mijn plek maar niet te vinden. Dat deed pijn, en hoe moest ik door die pijnlijke stukken heen? Op mijn werk onder een baas ging ik 200% en toch werd ik niet gezien en was het niet goed genoeg. Bij mij familie was ik nog meer de ‘andere’, degene die afweek. Ik voelde me niet gezien waardoor ik me zo alleen voelde.

Een mooie reis

Dat veranderde toen ik ziek werd

Dat steeds herhalende patroon veranderde nadat ik erg ziek werd door de ziekte van Lyme: mijn organen waren ontregeld en ik functioneerde nog maar twee uur per dag. Dat zou nooit meer over gaan, werd me verteld  – en toch werd ik helemaal beter.
Ik was zo klaar met mezelf anders voordoen dan wie ik ben.

Ik begon mijn eigen bedrijf en dat veranderde alles.

Wat in me opkwam lukte en kreeg vorm. Ideeën werden werkelijkheid, wat ik creëerde manifesteerde zich heel simpel en aards. Retraites bijvoorbeeld. Klanten. Groepen die ik leidde en waarin ik alles kon inbrengen wat ik bén, in plaats van keihard te werken.

Ik leerde mezelf opruimen en mezelf steeds beter leren kennen. Zo boven zo beneden en zo beneden zo boven. Verdiepen, echt mezelf en mijn leven helemaal aangaan en helen.
Toen ik dat deed leerde ik pas echt mezelf kennen. Hoe werk ik en waarom deed en doe ik de dingen zoals ik doe? Wonderlijk en confronterend.

En toch, in deze mooie reis miste ik iets alleen wist ik nog niet wat. Ik kreeg vanuit het universum een oefening door en deze oefening heb ik gedaan en later in mijn programma’s toegepast. Ik wil hem heel graag met je delen!

“Ik leerde mezelf opruimen en mezelf steeds beter leren kennen.Verdiepen, echt mezelf en mijn leven helemaal aangaan en helen.
Toen ik dat deed leerde ik pas echt mezelf kennen.”

Download hier de gratis e-book

Zielsmissie

Download hier mijn gratis e-book: In 7 stappen naar jouw (ziels) missie.

Kennismaken

Wil je de volgende stap zetten?

Voor jezelf en als moeder zodat jij vrijer wordt en jouw kids bewust kunt ondersteunen. Laten we kennismaken! Plan dan hier een gratis online adviesgesprek in en ik help je op weg!