Ik zat bij de dokter waar ik eigenlijk nooit kom, wat al niet goed voelde omdat ik helemaal niet van medicijnen en kortzichtigheid in symptoombestrijding hou. Ik dacht wat doe ik hier, maar ik voelde me wanhopig op zoek naar hulp.

Ik kon twee uur per dag functioneren door Lyme. Mijn lijf was op, mijn organen werkten niet goed, mijn hele lichaam deed zeer en ik was doodmoe.

Ik wist dat mijn leven moest veranderen, ik had hoop en wilde graag, maar ik wist niet waar ik moest beginnen.

Mijn verlangen

Ik verlangde naar gezond zijn, met ruimte voor mezelf om eindelijk zelf te kunnen bepalen hoe ik mijn leven wilde leiden. Daardoor moest ik stoppen met het willen voldoen aan de verwachtingen van anderen. Niet alles alleen doen en vragen om hulp.

Zo kwam ik eruit

Ik keerde naar binnen, kwam bij een spirituele coach terecht en leerde hoe ik weer in contact kwam met mezelf en wie ik was. Ik leerde over ziekte en gezondheid en hoe ik vanuit mezelf kon helen en mijn leven kon vorm geven op mijn manier.

En dat deed ik….

Ik heelde mezelf op een natuurlijke manier, vanuit mezelf.

Ik krabbelde op om alles opnieuw te leren maar dan op mijn manier, stap voor stap. Ik begon voor mezelf… en dat was het begin van de verandering.

Ik heb geleerd om mijn leven vorm te geven zoals ik dat wil. Niet meer tegen de verdrukking in, maar in openheid. Dat ik dat tegen de stroom in deed, maakte dat ik altijd anders was.
Nu pas ik me niet meer aan bij andere mensen. Mijn ijkpunten zijn niet meer de verwachtingen van anderen, maar mijn afspraken met mezelf. En daar houd ik me aan. Want die kloppen voor mij.

Dat betekent dat ik nu verantwoordelijkheid neem voor mijn eigen keuzes en mijn eigen daden. Ik sta als een huis. Ook als ik tegenwind voel, kan ik mezelf dragen, mijn gezin en mijn onderneming. Daarin heb ik mijn anders-zijn en mijn heldere blik als uniek punt.

Toen ze daarna regulier en energetisch via Kinesiologie zeiden dat de Lyme uit mijn systeem was, dacht ik wauw!! Wat heb ik dat goed gedaan! Dat voelde zo bevrijdend. Ik kan het helemaal zelf!

En nu jij!

Ik ging dus van doodziek op de bank naar een fitte gezonde moeder met een eigen bedrijf waarin ik vrouwen begeleid om op een natuurlijke manier weer in contact te komen met zichzelf.

En dat kan jij ook!

Het is zo zonde als je niet je mooie zelf bent en doet wat jij zelf wil! Als je opbrandt voor anderen en je afhankelijk voelt van anderen. Deze tijd op aarde is niet altijd makkelijk, en je maakt ‘m nog moeilijker door je aan te passen aan hoe het hoort of wat een ander zegt.
Als ieder mens het leven zelf bepaalt op gevoel, zou de wereld er heel anders uit zien. Mooi, kleurrijker en beter. En dat begint bij jou. Je moet zelf de stappen zetten. Ontdekken wie jij zelf bent en zelf jouw leven bepalen, het is jouw tijd! Ik help je daarbij, je hoeft het niet alleen te doen, net als ik.

Vraag hier een gratis sessie aan waarin ik jou vertel waar je kunt beginnen.

Veel liefs,

Yvonne van Alphen