☆ Een reading of prognose wordt gechanneld via het universum. Gidsen, hogere zelf, overleden dierbaren, dieren en meer begeleiders die onze wegwijzer zijn hier op aarde.

☆ Er wordt doorgegeven wat op op dat moment belangrijk is om te mogen ontvangen

☆ Hier onder een paar voorbeelden ♡

Prognose ….. 2021

Ja lieve ….., wij kijken hier van boven naar beneden. Kijk jij eens van beneden naar boven. Het wordt je niet makkelijk gemaakt momenteel. Wat heb je nog nodig om gewoon jouw ding te gaan doen vanuit je hart en niet omdat jouw hoofd denkt iets te moeten neerzetten?

Hoe helder ben jij nu in jezelf en waarom voelt dat als het tegenovergestelde?

Wat een verdriet is er vrij gekomen en komt er nog vrij. Wat fijn dat dat na al die jaren opgeruimd en geheeld mag worden. Dat alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt er eindelijk mag zijn omdat je nu geen kant meer op kan. Waarom moet het zover komen om jezelf dit toe te staan terwijl de realisatie er gewoon is?

Dan is er nog de irritatie omdat je gewoon wil doen wat jij wil doen en iedereen jou in de weg zit, ofwel jij jezelf. Niemand mag commentaar geven omdat dan kleine ….. niet weet hoe ze moet reageren dus dan maar defensief en recalcitrant.
Je mag hier in als volwassenen terug gaan naar jezelf om daar een voorbeeld te stellen. Een voorbeeld waarin je boos, verdrietig en bang mag zijn zonder verdere actie van zelfdestructiviteit of aanhankelijkheid. Wat geweest is, is geweest.

Je wilt van alles en toch weer niet. Durf je te kijken naar 2020 als een mooi voorbeeld van zaken die niet nodig zijn zoals zaken en personen in je leven. Wat hoef je niet verder mee te nemen in 2021? Wat is niet nodig, wat is afleiding, wat geeft je onrust en wat geeft je rust?

De komende tijd zal nog uitdagend worden. Een balans tussen afleidingen en innerlijk werk, een balans tussen geven en nemen en een balans in eerlijk communiceren met jezelf en je omgeving. Overal wat van vinden en alles aan de kant schuiven. Beiden zijn extern en niet vanuit jezelf.

Ik wil ik wil ik wil, wat wil je? Wat voel je? Laten we de ik even in het mentale veld. Ik kan het allemaal zo goed en beter. Wat dan? Wat levert je dat op?
Er is zo’n enorme ego bubbel aanwezig in jouw systeem ter bescherming. Wanneer zorg je eens echt voor jezelf zonder afgunst naar jezelf en de ander? Wat maakt dat het altijd over jou moet gaan als je niet weet wat je voelt of wilt? Waar ben je naar op zoek lieve …..? Of ben je nou zo helder dat deze communicatie niet overkomt? Al deze sluiers verzameld in het leven zijn aan zijn einde. Dit zorgt voor herhalingen om daarna de boel af te kunnen sluiten.

Wie is er bij jou aan het woord? Jouw ik of jouw hart? Komende maanden is het belangrijk dat jij elke beslissing vanuit je buik en hart gaat maken. Zonder afwegingen als ja maar.
Als jou dit lukt dan wordt 2021 vanaf augustus behapbaar en met zoveel meer ruimte en vrijheid. Dit omdat je niet meer bang bent voor wat komen gaat. En dat overal waar je gaat en staat je jezelf bij de hand hebt. Je bent niet meer gebonden aan je omgeving en kan weer vrij ademen in jezelf en de buitenlucht.

Je bent krachtig en je hebt jezelf overwonnen. Je wordt zachter en gaat meer vanuit je ego naar je hart en word daardoor meegaander en vriendelijker. Je vindt jezelf goed zoals je bent en je mag er zijn in totaliteit!


Prognose ….. 2021

Lieve ….., wat een verademing voor ons om te zien dat jij eindelijk de boel meer de boel kan laten. Een beetje hardleers door al jouw power. Je gaat deze power anders neerzetten waardoor er meer ruimte en overzicht voor jezelf komt. Overzicht zou je denken, hoe dan, dat heb ik toch? Het gaat niet om wat je met je ogen ziet het gaat erom wat er binnenin afspeelt. Energie stroomt, oude wonden hebben tijd om te helen en je leert jezelf beter kennen. Meer aarde en lucht, minder nadenken. Ben je dan ooit klaar? Je bent al klaar. Er is nog een verschil tussen wat je denkt en hoe het is in verbinding met je ziel. De controle over andere en jezelf word minder en minder.
We horen je bijna denken, let op denken… ja maar. Nee ….. het is precies goed zoals het is. Vergelijk jezelf niet met een ander pad. Er is geen hoger, lager, beter, minder. Iedereen heeft wat anders te doen hier. Iets willen van een ander of een voorbeeld hebben zegt alleen iets over dat jij nog niet helder in jezelf hebt wie jij bent.  

Wat veelal nog gebeurt is dat je mee waait met energie en levenspaden van anderen. Ideeën en acties. Voor de komende maanden zal het fijn fysiek mentaal aanpakken zijn. Belangrijk is dat je zo halverwege het jaar even op een boom gaat zitten. Even gaat voelen en verbinding maken met ….. zelf. Zo wordt jouw eigen pad zichtbaar en weet je wat je te doen staat hier. Even helemaal alleen, alleen en moedig. Wie heeft jou geleerd jezelf te dragen? Wie heeft jou geholpen? Hier op aarde niemand, maar je zal zien en voelen dat je nooit alleen bent geweest.

Er is een hele mooi boselfachtig wezen wat op jou aan het wachten is in …… Ga met haar in contact en laat jezelf echt in de aarde zakken, in je eigen wortels. Dan wordt alles helder en ben je eindelijk helemaal thuis. Waarom kan je niet vinden wat je zoekt, omdat je er mee mag verbinden, en dat gaat gebeuren. Een hele andere ….. komt naar boven. Zachter, frisser en niet meer zoals het bekende randje wat je voelt.   

Vinden van een balans tussen kennis en wat je voelt is iets voor het najaar. Niet de alwetende uithangen in jezelf maar eerlijk en objectief kijken naar je spiegel. Iets wat je net geleerd hebt, geeft nog niet aan dat jij klaar bent om dit extern te delen. Geef en gun jezelf ook eens de tijd om het geleerde te laten indalen tot je stuitje. Denken dat zoiets zo hoort in spirituele zin is iets anders dan het zijn of doen. Veel meer vanuit je hart je leven leiden in plaats van uit je hoofd omdat het zo moet of hoort te zijn omdat jij dat denkt of zo geleerd hebt. Er zijn geen wetten of waarheden. Het gaat erom dat je per moment gaat voelen en vanuit daar gaat beslissen wat je wilt doen. Wij horen je denken, ja maar ik voel toch al? De woorden ja maar en ik reflecteren en jij snapt het. Het kleine verschil tussen een stap te ver zijn of gewoon hier zijn.

In verbinding met het bos in ….. zien wij jou wandelen, eerst alleen en daarna met steeds meer mensen. In stilte en rust, wandelen, verbinden en zijn. Zodra er woorden komen in dit jaar ben je al voorbij aan alles wat verbonden is. Ben stil en luister!


Jaarprognose ….. 2021

Lieve mooie ….., je wilt zo graag maar wat weet je eigenlijk niet precies. Zoekende zijn is prima voor nu. Realisteer je wel dat alles in de kern aanwezig is in alle volledigheid. Als je zover bent om niet meer te zoeken dan vind je waar je naar toe wilt. De enige manier is er door heen. In 2021 gaat concreter worden wat je graag wilt doen, wat jouw passies zijn en een groot deel wat daar voor gaat zorgen is de zorg die je dit jaar gaat geven aan jouw zelf en jouw innerlijke reis. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Het is oke om even in rust en overzicht te zitten. De hele tijd vooruit denken of lopen gassen is niet nodig voor de komende drie maanden. Ga maar even achterover hangen en laat alles maar gewoon gebeuren om je heen. Hoe eerder en sneller jij jezelf dit gunt, hoe eerder en sneller op zijn plaats gaat vallen wat op zijn plaats mag vallen.

Wel is het interessant om te gaan kijken en ervaren hoe gebeurtenissen en oefeningen voor jou aanvoelen betreft het fysieke lichaam, emotioneel, mentaal en spiritueel. Jouw spiritueel leraar zit aan de typmachine, dan weet je dat alvast wel ( knipoog ). Van buiten naar binnen, door ervaringen en oefeningen gaan resoneren met jou eigen kern. Oefeningen zijn leuk maar belangrijk is de realisatie en feedback die jouw systeem hierin geeft. Hierdoor groei je op alle gebieden en verrijk je jezelf vanuit je eigen kern. Ga er maar mee spelen en focus wel op je kern.

Wat er veel gebeurt is dat mensen gaan leren om zo anderen te helpen en voorbij gaan aan het feit dat iedereen wil werken vanuit hun kern en daar dan voorbij aan lopen. Je kunt een ander zien zoals jij jezelf ziet. Verdiep jezelf en je leer jezelf helemaal kennen. Dit zodat jij weet wat het allerbelangrijkste is voor jou. Een ander is hier niet van toepassing. Wat een ander doet op zijn pad is niet persoonlijk en niet aan jou. Oftewel je mag helemaal lekker met jezelf, met een soort van innerlijke oogkleppen op, het eerste half jaar van 2021 ervaren. Een innerlijke blik die zorgt voor overzicht van binnen naar buiten. Wauw!

Ook zien wij een mooi zieltje klaar staan voor bij jou te komen. Dit voelt voor nu voor iets wat meer tegen het einde van het jaar kan doorstromen. Of juist helemaal in het begin van 2021. Daarin liggen meerdere lijnen en keuzes die bepalen. Je voelt het zodra het zo ver is en houd geen tijd of ruimte bij in je hoofd. Let it happen!

Lieve ….., ga zo door! Ben niet te streng voor jezelf! Je bent ondernemer geworden om vrijheid en ruimte te houden. Neem die dan ook! Hoe meer jij de rust in jezelf pakt en concreet schetst hoe lang en hoe vaak jij wilt ondernemen, hoe minder je hoeft te doen voor meer overvloed. Je weet heel veel, je mag het nu gaan voelen en doen!

Liefs


Jaarprognose ….. 2021

Lieve ….., diepe zucht en een diepe buiging voor jou. Wij staan hier zo klaar voor jou en voor jou als jouw begeleiding. Toch is jouw focus klein en dichtgeklapt. Jij bent zo een krachtig mens en toch maak je jezelf zo klein en kwetsbaar. Wij voelen mee in jouw angst voor het leven en de verliezen. Het leven ervaren en dragen is niet makkelijk, het leven loslaten ook niet. De mensen die om jou heen zijn weggevallen hebben eigen keuzes gemaakt en deze waren niet persoonlijk lieve …… Alles wat is gebeurt en is gegaan heeft persoonlijk niks met jou te maken. Jij mag het pad van een ander helemaal los gaan zien op jouw pad. Het enige wat mensen doen is spiegelen wat in jouzelf niet gezien wil worden. Dit mag geheeld worden.

Zelfs als wij typen vormt zich een weerstand die zich vormt als jij dit leest. Een weerstand die door het hoofd gemaakt wordt omdat het spirituele wezen dat jij bent hier in de stof, niet te bevatten is. Voelbaar en waarneembaar in helderheid is dit wel. Voelen is iets wat jij van nature kan maar waar ook jouw grootste uitdaging ligt. Voor 2021 is het de bedoeling dat jij hier een focus op gaat leggen. Minder bezig zijn met dingen buiten jezelf en meer bezig zijn met innerlijke groei. Jij bent bijna klaar voor de stappen die belangrijk zijn. Je houdt jezelf altijd nog tegen in een vicieuze cirkel. Het moment dat jij durft te vertrouwen op het universum is het moment van loslaten en de bevrijding in jouwzelf.

Lieve ….., niks moet. Het is oke zoals het is. Wat heb je nodig om comfortabel te voelen en te zijn in jouw eigen lijf? Als alles overweldigend is, waarom zoek je die overweldigheid op en wil je alles plaatsen in je hoofd? Je weet dat dit onmogelijk is en toch probeer je het elke dag keer op keer. Vasthouden aan angst is ook een manier om controle te houden. Dit is immers bekend bij je en draag je elke dag uit. Wel zorgt dit systeem in jezelf voor een niet eerlijke communicatie naar jouw lichaam en hart toe. Elke dag dat jij controle uitoefent op een angst waardoor je controle hebt en behoud, ga je helemaal voorbij aan jou werkelijke behoeftes en verlangens. Elke dag laat jij je beheersen door een constructie die jij hebt gemaakt voor jezelf. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te stoppen met jezelf in bedwang houden en controleren, zodat je eindelijk echt kunt gaan leven. Hierdoor zal jouw lichaam en geest ook weer hun gezonde, heldere en overzichtelijke staat terug krijgen. Eindelijk van alle toestanden af en eindelijk leven. Een leven waarin alles er mag zijn en je je niet meer druk maakt wat van jou is of van de ander. Een leven waarin jij voelt wat je nodig hebt voor jouw vervoer, je lichaam. Het is allemaal zoals het is en het is allemaal oke. Wat een ander voelt en doet is hen eigen verantwoording en niet aan jou om iets mee te doen. Iemand leert door zelf te leren dus ontneem niemand dit geschenk, vooral jezelf niet lieve …… Je bent hier, je bent veilig. Schijnveiligheid is wat jou nu op de been houdt, wil je niet liever toe naar een veilige zone in jezelf, in jouw hart?  

Zet je prachtige kracht om in helderheid en rust voor jezelf! Je moet het alleen doen, je bent niet alleen ♥

Liefs


Prognose Yvonne 2020

Een heldere ster aan de hemel, een diepe wortel in de donkere aarde. Je reikt zo ver en bent zo dichtbij.
Jouw missie hier is het faciliteren van mensen met diepgewortelde wonden. Licht werpen op hun wortels zodat ze kunnen groeien naar het licht en hun werkelijke zijn. Hier ga je mee aan de slag maar iets weerhoud jou. Zoek niet naar iets tastbaar, juist jouw kracht is het onzichtbare zichtbaar maken.
Mensen magie laten ervaren zonder dat je precies weet hoe. Je gelooft en je vertrouwt, dit is onmisbaar in je staat van zijn. Zonder deze twee elementen wordt je beperkt in je denkgeest. Je bent oneindig en dat weet je, geloof en vertrouw zoals je al doet sinds je hier weer op aarde bent. Alles komt zoals je wilt dat het kom en nog verder dan dat. Magie.
Om gezien te worden mag je ons eerst zien, ontelbare bronnen tot jouw beschikking. Gebruik ons bewuster, je bent in het grote veld. Ook jij dient het grote veld en deelt deze kennis en vibratie met je mee. Door ons te zien weerspiegel je naar jezelf en word je zichtbaar. Zichtbaar voor jezelf en voor alles wat er is. Denk niet beperkt, je staat op de juiste plek. Met het grote veld achter je, kun je alleen maar vooruit. Laat je leiden en ben niet bang voor je eigen kunnen. Alleen jouw staat van zijn in licht en donker, raakt heling aan in mens en natuur. Zonder woorden zorg jij voor stroming en beweging in de innerlijke richting.
Jouw opdracht is te groot om dit met enkelingen te delen en hen te verlichten.
Familie is een term een gegeven, hou je hier niet vast als veilige haven. Je kunt ze altijd met je meedragen. Waar jij gaat, gaan zij. Niet altijd fysiek, diep van binnen weten ze dit al lang. Vervolg je weg, het is tijd, laat je zien, laat zien hoe je straalt en zet neer wat nog niet bestaat.
Laat het oude systeem in je los. Het systeem van hoe het moet en hoort in kleine dingen, dagelijkse zaken. Laat het waaien, dan gaat het als vanzelf.
Je gaat mensen op een nieuwe manier aanraken in hun systeem. Minder woorden mee heling. Ook bij grote groepen mensen raak je alleen aan wat nodig en laat het de weg vervolgen. Dit zijden goude, lichtgevende draadje wat je doorgeeft aan mensen met jou in verbinding gaat zorgen voor een enorme stroming opwaarts voor de hele mensheid. Mensen gaan zich afvragen waar dit vandaan komt, een golf van licht zonder gezicht. Je wordt vanzelf zichtbaarder en je hebt geen pen en papier meer nodig.
Schrijven is aanraken, wat jij leeft is niet in woorden te vatten. Ook daar ga je aan voorbij. Minder werk en meer licht. Een blik, een aanraking, een contact in verbinding met jou zal mensen doen leven.
Jij dus ook, en dat is waar het om gaat. Het licht laten schijnen in jezelf, thuiskomen in jezelf op aarde. Hou dit gevoel vast en deel.
Je bent zover!


Prognose ……

Het is zo …… dat jij een enorm vuur hebt om je heen. Defensief hoog en het weerkaatst tegen jezelf. Wil je voor je eigen licht deze vlammen minderen aan de buitenkant zodat alleen jouw innerlijke vuur brandt. Licht is anders dan vuur. Licht komt voort uit je hart, de poort naar je ziel en wie je in essentie bent. Puur licht en liefde. Vuur brandt en houd op afstand. Het kan je brengen waar je naar toe wilt door alles op zijn pad te verbranden. Het is de bedoeling voor 2020 dat jij vuur gaat vervangen door licht. Zodat je verlichting brengt om je heen zonder destructieve gevolgen. Je schaadt jezelf anders net zo intern als extern. Van vuur naar innerlijk licht.
Dit zal jou een verheldering geven zoals je nog nooit gevoeld hebt! Je bent anders gewend en dit gaat heel warm, klein en eigen worden. Vanuit deze verheldering gaat duidelijker worden wat het leven jou brengt en waarvoor je hier bent, voor jouwzelf. Elke uitreiking is een afwijzing van jezelf. Zolang je anderen helpt vanuit het vuur en een eigen leegte vullen, zul je je branden en niet werkelijk vrij zijn.
Door licht te leven ga je die laatste frustraties los kunnen laten. Dit zal altijd een rode draad blijven zodra je vergeet dat je vanuit licht hier mag zijn.
Vuur is toekomst of verleden, licht is nu.
Ook is het zo dat jij een bepaalde gave hebt waarmee je flinsteringen kunt zien in de toekomst. Mogelijkheden en lijntjes. Belangrijk is hier zorgvuldig mee om te gaan en het niet te maken zoals het eruit ziet. Er zijn mogelijkheden, lijnen en keuzes. Als een weerspiegeling op het water kun je voor jezelf gaan voelen en kijken zodat je kunt verdiepen in jezelf. Ga als je dit leest ook niet direct extern denken of werken. Alles voor de komende tijd is intern! Extern wakkert vuur aan en er is licht nodig in het ‘nu’. Dit is de enige manier voor jou om te bepalen wat goed voor je is. Niet vanuit je mind maar alleen vanuit je hart en ziel. De feniks is herrezen en mag zo zacht als water worden. Houd je niet bezig met wie dan ook, alleen met jezelf, zodat je de worsteling en de destructie in en met jezelf los kunt gaan laten!

In liefde


Prognose ………

Een zuiver hart en open mind. Wat staat jou in de weg je grootsheid te aanvaarden en te accepteren? Jouw pad rechtdoor te bewandelen zonder al die energieverspillende afleidingen. Zeeën van ideeën en je hoeft alleen maar onder water te duiken om alles clear te zien. Rust en overzicht zal dat je brengen. Ergens een verlangen maar ook de uitdaging heb je nodig in je leven. Een aards beleving scala aan uitdagingen zorgen ervoor dat jouw energie opbrand omdat dit een te lage trilling is voor jouw zijn en ziel. Het is de bedoeling om hier met beiden voeten op de grond maar met je kruin open, in te gaan staan. Zoek en vecht niet voor het tastbare houvast hier op aarde in de opdrachten die je aan het uitvoeren bent momenteel. Het is belangrijk voor jouw energiemanagement dat jij een balans gaat vinden en voelen om hier aardse zaken te doen in combinatie met verbinding met jezelf en jouw hogere zelf. Elke uitreiking naar buiten toe is een afwijzing naar binnen. Je mag er zijn, helemaal. Je mag jezelf zien zoals je bent. Als je onderzoekt, wat zoek je dan? Wat wil je vinden?

Kijk en zoek niet met je ogen, zij zien wat hier en nu is maar niet wat van binnen speelt. Wat is er nodig voor jou om te gaan vertrouwen op jouw innerlijke licht zonder gefrustreerd te raken? Het kleine meisje in jou is boos omdat zij de taak hier op aarde moeilijk vindt en soms erg verlangd naar huis. Neem haar met je mee en laat haar zien en voelen dat het oke is om hier te zijn. Deze ervaring is wel tastbaar en dat is belangrijk om te beseffen. Geliefden, natuur en dieren kun je vasthouden en knuffelen. Als onze werkelijkheid alleen energie wordt, valt deze tastbaarheid weg. Dan zijn we volmaakt en voldaan maar dat zijn wij hier nu ook. Iets krapper is het in de stof maar tastbaar. Voeten op de grond in het gras samen met jouw kleine meisje en 100% in verbinding met hart en ziel.

De reden dat jij een blur ervaart is omdat een innerlijk gevecht plaatsvind. Begin eens met gewoon te zijn, echt te zijn. Het is tijd om diepere lagen van jezelf te gaan ontdekken en onderzoeken. Aardse onderzoeken mogen vervallen en intern onderzoek mag plaatsvinden. Ben nieuwsgierig, een intern onderzoek van hart en ziel is wat jou gaat brengen wat je wilt vinden. Rust en voldaanheid, niet meer te hoeven en te moeten. Gewoon zijn met wat is in rust. 

Alles willen weten op mentaal vlak gaat je geen duidelijkheid of overzicht geven. Dit kan alleen als je bereid bent diep te gaan voelen en weten op spiritueel niveau. Zo kan het dunne gefrustreerde randje oplossen en plaatsmaken voor helderheid en een heldere blik. Nooit meer hoeven afvragen waarom, maar het gewoon voelen, zien en weten zoals het is voor jou. Dat is de oplossing en verademing waar je aan toe bent! Twijfel niet maar ben!

Liefs ♥


…… & ……

Gelijkwaardigheid, waar hebben jullie dat gelaten? Enigszins bekeken vanuit een enkel perspectief en anderzijds in meningen van een ander of hoe zou het horen?
Dat zeggende willen wij meegeven dat samen zijn ook kan als je niet altijd samen bent. Ga uit de laag waarin alles om je oren vliegt en ga kijken wat je wil. Je bent volwassen nu als mens, je hebt een mensen man. Met wie leef je samen? Met wie wil je samenleven? Hoe wil je samenleven?
Inzicht kan niet komen door een laag van frustratie en wijzende vingers. Ga eerst eens kijken wat je voelt, waarom je dat voelt en hoe je dat kunt transformeren. Wijzen naar een ander kan makkelijk zijn omdat dit buiten jouw veld ligt maar werkelijk makkelijker word het er niet om omdat je constant in een innerlijk conflict komt met jezelf. Ben dus heel eerlijk naar jezelf en handel daar naar!
Wil je straks als het je tijd is over gaan met het gegeven dat je alles maar half half hebt gedaan? …… doet niet aan half half, maar met deze (roze) bril gebeurt dat wel degelijk. Je kunt focussen om iets externs waar je goed in bent maar hoe kan dat bloeien als jouw wortels geen aandacht en helder water krijgen?
Wat wil je nou echt, en doe dat dan eens echt! Zeg het echt, maar wel eerlijk!
In liefde


Prognose ……

Het is zo …… dat jij in cirkels blijft draaien waardoor je steeds op dezelfde punten uitkomt. Zodra je dit gaat veranderen in een spiraal en beseft dat groei altijd onder ons is, kun je de cirkel doorbreken.
Deze looping brengt onnodig veel pijn en frustratie. Hetgeen waar je bang voor bent is tegelijkertijd hetgeen wat je zo krampachtig vasthoud, jezelf en je identificatie. Jij bent je lichaam niet, je bent je gedachtes niet en je bent je emoties niet. Die neem je alleen waar.
Ondanks de bewuste paden in jouw hoofd zijn deze nog niet geintegreerd met jouw fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Alleen mentaal gezien. Dit gaat in de loop van 2020 duidelijker worden.
Zodra jij in jezelf nu echt de stap wil zetten naar jezelf toe, kan de cirkel een spiraal worden en kun je je eigen leven weer gaan leiden.
De komende tijd ga je beseffen dat jij niet je denken bent. Dat jouw hoofd niet de baas is over jouw lichaam en geest. Het enige middel wat jou vooruit kan gaan brengen is je hart. Al het anderen gaat tegenstaan. Zodra je iets vanuit de mind of vanuit het ik/ego probeert, weerkaatst de reflectie direct terug naar jou.
De modder waar je nu in zit is nodig om goed te kunnen wortelen. Sta dus ook eens even stil zodat je kunt wortelen. Blijf niet wroeten om maar enige duidelijkheid te krijgen, want dat ga je niet vinden op de plekken waar je nu zoekt.
Modder maar wat aan en sta even stil, in het hier en nu. Niet in het verleden en niet in de toekomst, het enige wat bestaat is nu.
In het donker staan is nodig om naar het licht te groeien. Omarm de donkere stukken in jou zodat deze mee kunnen naar het licht. Angst is de tegenpool van liefde. Zodra je angstig bent is er geen liefde en waar liefde is, is geen ruimte voor angst.
Je bent een volmaakt wezen van energie, net zoals iedereen. Alles is energie en eenheid. Je vindt jezelf niet volmaakt omdat je de identificatie met je lichaam maakt. Dit is jouw vervoersmiddel hier op aarde om als spiritueel wezen een aardse ervaring te ervaren. Voelen, ruiken, proeven, zien, horen, en vooral leren en groeien. Je bent hier om alle lagen van identificatie en overtuigingen los te laten. Zodat de werkelijke ……, jouw innerlijke licht kan schijnen en vanuit dat licht duidelijk wordt wat jouw passie is en waarvoor je hier bent. Jij bent …… niet jij bent energie in een voertuig.
Hier mag je goed zorg voor dragen, zodat het vervoer in je leven prettig verloopt. Je bent het niet!
Probeer niet met je hoofd te bevatten wat alleen je hart en ziel kunnen weten en voelen. Je hart is de poort naar je ziel en alleen via deze weg zul je de eenzaamheid tot innerlijk geluk kunnen transformeren. Nooit via je denken, je hoofd of alle externe dingen die je kunt verzinnen.
Als je durft ben je vrij, je bent niet alleen en het leven op aarde is maar een sprookje. Neem het niet te serieus.

In liefde!


Prognose …….

Helderheid is wat jij kunt brengen. Een zacht gebaar waarin duidelijk wordt wat te doen. Een open heldere blik vanuit rust is een gegeven die jou heel ver kan brengen. Brengen, diep naar jezelf, naar je kern en diep extern buiten jezelf waarin je mens en dier meeneemt. Hierin is een zekere balans al aanwezig, het enige wat je hoeft te doen is het durven te zien en voelen. Door jezelf herkenbaar te maken voor jezelf verandert jouw energie. Vol potentieel betekent niet een mensen massa voor je deur vol verwachtingen. Het houdt in dat je content raakt met jezelf en jouw eigen kunnen. Vanuit dit perspectief kun je zelf keuze’s gaan maken in wat je wilt brengen aan de buitenwereld. Maak het niet te klein en te veilig, blijf jezelf op zijn tijd uitdagen. Dit houdt je schept en in verbinding.
Het gevoel er te zijn maakt dat het soms moeilijk is om door te gaan. Wat kom je hier doen, wat doe ik hier nog? Je voelt jouw kracht en tegelijkertijd jouw kwetsbaarheid. Er is niemand waaraan je jezelf hoeft te bewijzen. Het enige wat bewijst is, jij die hier in de stof voelt en ervaart dat je verbonden kunt zijn met aarde en hemel, het universum en alles wat er is.
Wat wil je nog meer horen? Je bent het diepste wezen van jezelf, alles en niets. Welke toevoeging wil je lezen? Ga je leven leven vanuit een diepe kern van volmaaktheid en rust.
Dank je wel!

In liefde


Prognose ……

Het is zo …… dat jij steeds meer aan het vinden bent in wat je zoekt. Grenzen van buiten naar binnen leggen, om zo tot een standvastige basis te komen in jezelf. Dit valt niet altijd mee, maar jouw innerlijke gids wijst jou de weg. Wat maakt het zo moeilijk om te stoppen met aantrekken wat jou niet dient? Vraag jezelf eens af, wat het jou brengt.
Houvast is een gegeven wat jij onderweg jouw reis hier op aarde vergeten bent. Door uit jezelf te stappen keer op keer zodra er een uitdaging op je pad kwam, heb je geleerd te overleven buiten jezelf. Hier horen gedachten, emoties en balast van mensen om je heen bij. Doordat jij letterlijk in je energie buiten je eigen lichaam staat, sta je constant in het veld van een ander persoon. Hierdoor pik jij de emoties en gedachten op van de mensen om je heen. Deze zijn dus niet van jou. Jouw leven heb jij veelal geleefd op basis van anderen. Toch omdat je een mooie heldere kern in je hebt, ben je niet vergeten wie je bent in de zin van, dat jij een bepaalde kern van waarheid kunt voelen en ook hoopt te zien bij een ander.
Kun je je nu voorstellen dat als jij het leven van een ander leeft, dit in conflict komt met jou heldere kern? Jij hebt overtuigingen gemaakt en keuzes op energie, emoties en gedachte van je medemens. Dit is ook de reden dat jij voor de mensen om je heen onzichtbaar was en bent, en waardoor je een makkelijke prooi bent aan ‘oneerlijkheid’.
Op het moment dat jij niet in jezelf staat ben je niet veilig bij jezelf. Hierdoor ontstaat er bij jou een overlevingsmechanisme wat boos en geirriteerd wordt omdat het zijn weg niet kan vinden buiten jouw lichaam. Hierdoor trek je ook boosheid en irritatie aan. Wat je leeft en uitzend, trek je aan. Wat je aandacht geeft groeit.
Het is voor nu heel belangrijk dat je dit tot je door gaat laten dringen. Je bent de nieuwe, maar eigenlijk de echte …… aan het ontdekken. Hierbij stuit je nog op conflicten die ontstaan omdat jij een nieuwe weg aan het vinden bent in jezelf en je omgeving dit niet gewend is. Dat kan wel eens botsen omdat jij regelmatig heen en weer gaat tussen, bij jezelf in je lichaam zijn en er buiten. Dit wordt vanzelf minder, het gaat erom dat je het verschil gaat zien en voelen, wanneer jij buiten jezelf gaat en jezelf daarin laat mee trekken.
Een belangrijke basis voor de komende tijd om hier aan te werken, is het werken aan zelfvertrouwen. Jezelf vertrouwen en werken aan de veiligheid in jezelf. Alleen luisteren naar jezelf vanuit je hart en wat jouw lichaam fysiek aangeeft nodig te hebben. Hiervoor is een open en eerlijke blik nodig. Steun jezelf hier in. Het gaat om het verschil, zodat er uiteindelijke geen verschil meer hoeft te zijn en jij in alle rust op jouw manier en tempo, helemaal in de flow van het leven mee kan stromen.

Liefs