De Leeuwenpoort 26 juli – 12 augustus met hoogte punt op 8 augustus

Een energetische upgrade tijdens deze fase en activatie van de Leeuwenpoort.

Rond 26 juli is de ster Sirius weer zichtbaar. Sirius is zo’n twee keer zo groot als de zon en schijnt een prachtig fel licht en energie uit over de aarde. In vele culturen wordt Sirius ook wel de zon naar verlichting toe genoemd, omdat Sirius staat voor ons spirituele pad naar ons eigen licht. Tijd voor een flinke upgrade in jouw systeem. De lichtkracht van Sirius is nog velen malen sterken dan van de zon. Voel maar eens wat dat teweeg brengt in jouw systeem.

Gelijk even een belangrijk punt voordat je helemaal geveild wordt door de kracht van deze energieën. Zo word je niet overladen met alles wat nu richting aarde gezonden wordt. Dat kan namelijk als teveel voelen en je hebt alleen jouw frequenties nodig en niet meer.

Zeg tegen jezelf:

“ Ik ontvang de energie die voor mij is om te mogen ontvangen”

Elke zomer wanneer Sirius weer zichtbaar wordt is er een uitlijning met de aarde, de zon en de sterren. Deze vormen het energetische portaal: de Leeuwenpoort. Op 8 augustus staat Sirius in lijn met onze zon.
Jouw hart en eigen lichtkrachtfrequentie krijgen een upgrade. Oude energie kan losgelaten worden en patronen die niet meer dienen mogen los. Dit kan er voor zorgen dat jouw fysieke lichaam gaat reageren. Vandaar dat het ook belangrijk is om goed te luisteren naar je lichaam en rust te nemen. Drink wat extra water en voel zelf wat je nodig hebt.
Doordat het oude los te laden en op te schonen komt er plaats voor integratie van meer licht en liefde waardoor je een nieuwe versie van je zelf kunt worden. Een verhoogde versie naar een lichtere versie van jezelf.

Focus op je hart en laat jezelf geleiden door deze transformatie. Transformaties zijn niet makkelijk, maar wanneer je hier doorheen bent, ben je verder opgeschoond van alles wat jij niet werkelijk bent als ziel. De energie van de Leeuwenpoort is vurig, maar dit vuur is zacht en krachtig. Voel maar!

Het fysieke lichaam is veel trager dan jouw spirituele zelf. Je lichaam heeft tijd nodig om dit te integreren en te verwerken. Je kan even uit balans raken omdat oude systemen en patronen uit je systeem gaan waardoor je last kan krijgen van hoofdpijn, duizeligheid, overgeven, diarree, vermoeidheid en een heel zweverig gevoel.
Zorg dat je jezelf goed aard door je voeten te voelen op de aarde. Ga lekker even in het gras staan of in ieder geval met blote voeten op de grond. Adem in onder in je buik en geef jezelf helemaal over aan wat er is. Met wat voor jou is en mag komen op dit moment aan energie.

Ben lief voor jezelf in deze tijd van groei in jouw bewustzijn!

Liefs,

Yvonne van Alphen