Daar zat ik in een sessie met een bijzondere vrouw. Het voelde goed om weer even iemand in te schakelen met een frisse blik voor mezelf. Ze vroeg waar ik twijfels over had. Daar kon ik eigenlijk zo niet echt antwoord op geven. Waar ik nu mee bezig ben voelt goed, te goed dat het me deed twijfelen. ‘ Ken je de film The Matrix vroeg ze?’

Jazeker ken ik die zei ik. Zo zie ik het leven hier op aarde. Als ziel op aarde met in een andere werkelijkheid.
Op het moment dat ze vertelde over de plug die ze inpluggen om in de film naar de aarde te gaan gebeurde er iets in mijzelf.
Van de oude en nieuwe wereld veranderde de energie om mij heen. Ik zag mijn oude plug uit mijn nek verdwijnen en een nieuwe plug maakte zich vast in mijn nek. Wat er gebeurde was wonderlijk. Mijn oude gidsen verdwenen en ik zag drie licht figuren verschijnen. Mijn aura veranderde naar licht en goud en mijn chakra’s werden helder lichtgoud. Ik zei tegen haar ‘ mijn chakra’s veranderen’ en ongeveer tegelijkertijd was zij aan het vertellen dat chakra’s en de energie aan het veranderen zijn.

Ik voelde ook direct dat dit nou bij het oude hoorde en niet bij de nieuwe wereld waar we naar toe bewegen. Deze wereld begint vanuit het hier en nu in mijzelf. Wonderlijk dat ze niets zei over wat zou zijn of moeten maar zo gaandeweg ons gesprek gewoon gebeurde. Dankbaar ben ik daarvoor!

Het was mijn tijd ervoor.

Ik zag mezelf licht en helder en zou mezelf nooit zomaar een lichtwerker noemen, al ben ik dat wel. Ik doe niet zo aan hokjes en labels en zeker niet als ze gebruikt worden als excuus. Daarvoor sta ik stevig en dat heb ik ook niet nodig als label. Maar nu voelde het zo, ik zag het en het voelde juist om mezelf zo eens te (h)erkennen.
Toen ik geboren werd was ik al in de nieuwe wereld, maar door opvoeding, ervaringen en gewoon het leven zelf kwam er een aangepast oud deel wat ging botsen met mijn echte zelf. Dat was ook nodig om tot hier te komen, anders had ik dat verschil nooit zo kunnen ervaren. Ik begeleid heel mijn leven al mensen en voor nu voelt het als een volgende stap in mijn werk. Dat wordt nu niet anders, maar wel anders. Ik heb weer een oud deel losgelaten en vervolg mijn pad zoals dat mij gegeven wordt.
Ik volg mijn hart en ziel.

Dank je Iris!