Nieuwe maan Kreeft 29 juni 2022

Een nieuwe maan een nieuwe fase om te beginnen. Wat zou je graag willen?

De Kreeft

De gevoelige Kreeft staat voor gevoel en de Kreeft is een waterteken. Wanneer water troebel is, kun je niet verder kijken. Dat kan alleen als een centraal punt in het water stilte creëert. Zoals jij vanuit je eigen centrum kunt voelen zodat jijzelf helder wordt en daardoor de wereld om je heen. De Kreeft hoort bij de Maan en bij de moeder. Een goede periode om eens extra goed en bewust voor jezelf te zorgen. Je eigen moeder zijn en jezelf behoeftes geven die je misschien gemist hebt van jouw eigen moeder. Een extra knuffel, liefde & zorg voor jezelf.

Je hoeft je vandaag niet terug te trekken in je schil. Je bent veilig, want je kan voor jezelf zorgen in al jouw behoeftes. Daarin is het wel eerlijk om te kijken waarom je precies iets nodig hebt. Als je voelt dat het vanuit je hart is, is het altijd goed. Maar durf je wel te voelen? In deze energie kan dat erg spannend zijn. De angst voor jouw eigen potentieel, want… ben jij helemaal jezelf hier op aarde? Of pas je je nog aan, aan je omgeving omdat je bang bent wat iemand van je vindt of dat je bang bent voor confrontatie?
Laat ik je vertellen dat het meer confronterend is wanneer je niet naar jezelf luistert. Wanneer je dit gaat projecteren op een ander ben je nog verder van huis. Daar komt de energie van Lilith om de hoek kijken in deze nieuwe maan fase.

Wanneer je in je schulp bent gekropen kom je jezelf tegen. Wanneer je niet eerlijk kun voelen of door jouw roze bril heen kunt kijken kun je flink geïrriteerd raken. Weet dan als dat zo is dat jij dat zelf bent en dat je moet reflecteren. Zonder zelfreflectie werkt het leven niet want dan weet je niet waarom je doet wat je doet. En als je niet weet wie je bent, kun je ook niet voelen wat je wilt en als je dat weer niet kunt reflecteren dan is het altijd makkelijk om iemand anders de schuld te geven. Maar dan ben je niet jezelf!

Kom in actie:

Wanneer je loopt te malen en niet kunt bedenken waar je nu precies moet starten. Pak pen en papier en schrijf op wat je nu precies wilt en waarom. Heel simpel, doen! Zonder actie blijf je hangen waar je nu bent en energie houdt niet van stilstaan. Dan kroppen dingen zich op en dat worden blokkades. Beweeg, dans, spring of wandel. Verwen jezelf op een fijne manier. Boek een massage, ga lekker sporten en douchen en smeer jezelf lekker in met gezonde crème. Zorg voor jezelf zoals je voor je kind zorgt of zou zorgen.
Er valt een enorme berusting te vinden in de energie van de Kreeft en Lilith met daarin de schaduwkanten die ook maar gewoon kanten zijn. Ga met jezelf zitten met een kopje thee en nodig jouw angsten eens uit bij je te komen zitten. Ze lossen op, vanzelf, echt waar. Gewoon liefde, zorg en aandacht. Voor jezelf zorgen zoals je graag zou willen dat een ander voor jou zorgt. Succes!

Channeling:

Lieve jij, ik zou willen dat ik je nu zou kunnen laten voelen hoe het is wanneer je in verbinding, in flow met jezelf bent. Eigenlijk is dit een gevoel wat je niet kan omschrijven dat kun je alleen ervaren. Het leven kan zo mooi zijn, ja en ook kut. Shit happends. Dat neemt niet weg dat alles er gewoon mag zijn. Klinkt altijd zo simpel, eigenlijk is het dat ook. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je voor jezelf kiest vanuit eerlijkheid. Wat je uitzend, komt letterlijk terug en het universum kan helemaal met je met je mee werken wanneer je eerlijk bent en duidelijk bent. In deze fijne heldere energie van de Kreeft kun je echt contact maken met jouw gevoel. Je hoeft niet gelijk 3 kilometer diep. Nee, pak je arm eens vast… dat is voelen. Heel simpel, dat is voelen. Rond deze nieuwe maan kan je je roze bril aflaten, je bent veilig. Je hoeft niet meters meer of dieper of beter. Nee, het is nu gewoon zoals het is, punt.

Als de wereld nu zou vergaan. Zou je je dan nog druk maken om dingen waar je je nu wel druk om maakt? Voor alles is en kan een oplossing komen. Die oplossing hoeft niet altijd prettig te zijn, maar het komt zoals het komt. Om het leven zo te kunnen dragen hoef je alleen jezelf te leren dragen. Wat je daar voor nodig hebt, is zelfzorg en een eerlijk hart. Meer niet. Alles begint bij jezelf en als jij jezelf gaat zien dan verandert de wereld magisch om je heen.

Dan neemt je 24/7 werkende man een dag vrij in de week en dat hij meer tijd aan zichzelf en zijn gezin gaat steken,  dan knuffelt je zoon je terwijl je het nooit had verwacht, dan kun je een gesprek voeren met je geliefde terwijl je dacht dat jullie nooit meer op een lijn zouden komen en dan kom je door je scheiding heen in volle kracht.

Dan wordt je verrast met dingen die je nooit zou verwachten.

Verwachten zou ik sowieso niet doen. Kijk eerst maar wat je zelf kan doen voor jezelf en vanuit jezelf. Daar begint alles mee en wanneer je dat doet… verandert alles met je mee!

Ma-gisch! Dat wens ik jou!

Liefs,

Yvonne van Alphen