Nieuwe maan Leeuw 28 juli 2022

De maan en de zon staan op 28 juli samen in het vurige teken Leeuw.
Deze tekst is niet alleen voor ‘Leeuwen’ maar voor iedereen in deze nieuwe maan Leeuw energie, omdat we allemaal een Leeuw aspect hebben in onze horoscoop.

De leeuw:

Warmte, vuur & power horen bij de Leeuw. Zo mooi en krachtig hoe een warme leeuw voor zichzelf en haar dierbare kan opkomen. Dat krachtige deel kan ook onmacht geven wanneer er pijn ontstaat omdat andere mensen elkaar pijn doen.
De Leeuw wil graag veiligheid en leiden. De Leeuw wil graag er voor zorgen dat iedereen veilig is om te kunnen leven en om zichzelf te kunnen zijn, maar wanneer een leeuw niet lekker in haar vel zit of moe is, kunnen er irritaties ontstaan waardoor er dominantie en agressie kan ontstaan. Ze zou dan al haar vuur kunnen projecteren op de mensen om haar heen, vooral wanneer zij niet gehoord en gezien wordt. De trotse Leeuw is zelfverzekerd, maar daarvoor moet ze wel haar onzekere kant (h)erkennen en daar persoonlijk op ontwikkelen zodat haar vertrouwen puur vuur wordt en niet een aanmaak houtje wat maar even brandt en daarna oplost tot stof. Een ontwikkelde Leeuw staat als een huis voor haarzelf en de mensen om haar heen!

Hoe kun je in je eigen leiderschap staan:

Wat wel belangrijk is om andere mensen ook de mogelijkheid te blijven geven om zelf te leren zonder dat de Leeuw altijd door het vuur gaat voor een ander. Des te meer je iemand los kan laten en kunt laten leren om zo te groeien, hoe sneller de ervaring zal gaan. Dat betekent niet dat je als Leeuw iemand helemaal los moet laten. Je kan steun geven en toch iemand helemaal zelf laten leren. Dat is pas echt gaan staan in je leiderschap!

Channeling:

Zoveel power en vuur heb je in je en dat is mooi. Vraag je je wel eens af waarom andere mensen soms zo slecht voor zichzelf kunnen opkomen? Alsof dat wanneer de wereld vergaat ze nog niet de kracht kunnen opbrengen om zichzelf te helpen.
Kun jij dat als Leeuw zijnde? Je mag weten dat elk teken in de dierenriem zijn mooie eigenschappen heeft en elke ziel op aarde hier het zijne wil leren. Soms is daarvoor dus nodig dat iemand zelfs wanneer de dood bijna nadert nog niet voor zichzelf kan kiezen en opkomen. Dat is in de energie van de Leeuw lastig te begrijpen, maar lieve Leeuw dit is ook een proces. We zijn niet allemaal zo stevig in energie als het vuur van de Leeuw. Iedereen heeft een aspect met de Leeuw, maar lieve Leeuw, als je diep van binnen voelt en kijkt bij jezelf, wat vindt jij zelf dan nog spannend? Waarin kun en wil jij nog groeien?
Wil je die vol zelfverzekerde Leeuw zijn dan moet je op je aller eerlijkst naar jezelf kijken. Dan mag de trots even aan de kant en dan ben je ook maar gewoon een ziel hier op aarde om te ervaren en leren. Dan definiëren we ons niet meer met een sterrenbeeld dan mogen we gewoon ‘zijn’ zoals we zijn, dan zijn we energie en bewustzijn.
Dus lieve Leeuw, even het vuur op een laag pitje, wat zou je dan eens voor jezelf willen? Je kunt zo goed anderen helpen en voor anderen door het vuur gaan, maar wat wil jij zelf? Jij bent voor jezelf het allerbelangrijkste. Wil je eens voor jezelf helemaal door het vuur gaan? Wat wil je dan en wat heb je dan nodig?
Lieve Leeuw, jouw strijd en moed is altijd wonderbaarlijk en wordt gezien, maar vergeet je zachtheid niet in deze tijd. Deze bijzondere tijd waarin het o zo belangrijk is om bij jezelf te blijven en vanuit het middelpunt van je hart en ziel keuzes te maken voor jouw toekomst. Ga met jouw hart en vuur door en kom op voor jezelf. Ben het voorbeeld voor jezelf en daardoor voor jouw omgeving. Waar sta je voor en is dat liefdevol? Of mag je nog wat verzachten?
Veel vragen voor de moedige Leeuw, maar het belangrijkste is om ook gewoon jezelf te zijn, de warmte met jouw warme hart.

Liefs,

Yvonne van Alphen