Nieuwe maan Stier 30 april 2022

De maan en de zon staan samen in het aardse teken Stier. Aarden met beiden benen op de grond zonder weg te zweven en de mogelijkheid om even van je roze spirituele wolk te komen zodat in perspectief mag komen wat nodig is hier op aarde.

De aardse Stier is warm en betrouwbaar. De Stier heeft veel geduld en kan enorm koppig zijn. Ze houden niet van (onverwachte) veranderingen en dat valt niet altijd mee in deze energie van 2022. Stieren houden niet van haast en starten rustig op met overzicht en zekerheid.
In de gematigde en rustige energie van de Stier kun je opladen van alle actie deze maand die plaatsvond in Ram energie. Als je jezelf moe voelt, neem dan de tijd om te bezinken in jezelf. Adem goed in je buik en voel je hele lichaam van top tot teen. Kom tot jezelf en verbindt je met jouw hart. Daar ben je thuis.

Channeling:

Wanneer er onverwachte dingen gebeuren kunnen we in onrust en chaos belanden. Waarom gebeurt dat eigenlijk? Misschien ben je in het verleden bezig of houd je jezelf vast aan vorige levens. Misschien ben je vol ideeën en loop je ver vooruit. Misschien ben je in jouw put gekropen waar het bekend is of misschien zit je op een roze wolk hoog in de lucht waar alles dan staat onder het mom van ‘de nieuwe wereld’ zodat je niet meer hoeft te voelen wat er hier met jou op aarde gebeurd. Maar waar ben jij nu op dit moment mee bezig? Kun je even stilstaan bij waar je bent en wie je bent? Hoe creëer jij een nieuwe wereld als je niet bij jezelf bent? Centraal op je eigen benen vanuit je hart en ziel. De Stier komt langzaam op gang waardoor je deze energie kunt gebruiken om wel even stil te staan bij jezelf.
Wanneer er onverwachte dingen gebeuren de komende dagen en je schiet in onrust, besef jezelf dan dat je even stil mag staan bij jezelf. Voel de onrust, die is aanwezig en daar hoef je niks mee te doen. Laat het passeren als een wolk. Maak contact met jezelf en kijk eens waar jij staat. Ben je te ver vooruit, te ver terug, te hoog of te laag. Als je jezelf verbindt met jezelf dan vervalt hoog en laag. Dan ben je er gewoon. Vanuit dat punt kun je bekijken wat je nou werkelijk wilt en wat er voor je open ligt in deze nieuwe maan waarin jij een nieuwe start kunt maken. Wat altijd kan, op elk moment!

Weinig woorden en veel rust. Geniet om je heen van de natuur en lieve mensen en dieren om je heen en laad jezelf op. Je bent hier thuis, in jezelf op aarde en je bent niet alleen!

Liefs,

Yvonne van Alphen