Je wordt wakker, jouw dag begint. Wat moet je nu vandaag allemaal weer doen. Diepe zucht. Je bent al moe voordat je bent begonnen aan de dag. Je rent om je man en kids te helpen, maar aan jezelf toekomen, hoe moest dat ook alweer? Je wilt anders, maar je weet niet waar je moet beginnen. Weer een dag om te verdiepen en leren, maar hoe je dat precies doet en waar je moet beginnen weet je eigenlijk niet. Zo wordt het elke dag opstaan met hetzelfde gevoel. Dat voelt niet fijn terwijl je diep van binnen zo toe bent aan spirituele ontwikkeling. Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar je voelt aan alles dat jouw tijd er is. Het moet nu!

Wat gaat er dan allemaal veranderen?

Je bent je al persoonlijk/ spiritueel aan het verdiepen, want je weet dat er meer is, maar als jij gaat veranderen wat verandert er dan om je heen? Wat gebeurt er als je tijd voor jezelf neemt, waar je zo aan toe bent? Het lijkt allemaal zoveel, dat er niks meer uit je handen komt. Je weet dat er dingen buiten jezelf bestaan en je hebt al veel gezien en gevoeld. Het lijkt je bijzonder dit ook te ontwikkelen, maar dan wel met beiden benen op de grond. Maar hoe dan, er is zoveel te vinden en te lezen in spiritueel land. Je wilt wel om advies vragen bij iemand die weet waar ze het over heeft.

Werk is vermoeiend

Op je werk zie je steeds meer gebeuren. Verrek, denk je bij jezelf. Het zit heel anders in elkaar dan je zo met het blote oog kan zien. Ze zien het alleen zelf niet. Je bent moe en het loopt stroef. Je lontje is kort, maar hoe je dat moet veranderen weet je niet. Hoe je dit precies weet, dat weet je dan weer niet en je vraagt je af of iemand jou hierbij kan helpen. Alles blijft hetzelfde, maar iedereen lijkt vast te zitten om je heen. Hoe kan jij nou veranderen zonder dat alles op zijn kop komt te staan?

Waar kun je jezelf zijn?

Bij familie en vrienden is het soms lastig wat je wel en niet kan zeggen. Dezelfde patronen die ze blijven herhalen. Wat moet je er mee? Het zou fijn zijn om ook gelijkgestemden te ontmoeten die wat verder kunnen kijken en reflecteren. Dat zou een opluchting zijn. Maar hoe ga je iets uitleggen waarvan je zelf nog niet eens weet hoe het precies in elkaar zit bij jezelf? Je voelt het wel, maar je kan het niet onder woorden brengen. Waar vind je iemand die jou wel begrijpt?

Hoe kan je nou het spirituele combineren in het dagelijks leven? Zonder dat er ineens een mega verandering plaatsvindt in je gezin en omgeving. Mensen om je heen vinden het goed zoals het is, maar jij wil verandering, je voelt dat, maar ben jij dan diegene die gek is? Verstoor jij alles?

Wat als je geen tijd voor jezelf maakt? Je hebt het gevoel dat je verschrompelt. Je gaat door en je laat het leven weer bepalen door de rest.

Hoe zou het voor je zijn als je op innerlijke reis gaat en ..

..je wakker zou worden en je zou voelen dat je er bent? Gezakt in jezelf, in rust en verbonden. Dat je altijd terug kan keren naar jezelf, want daar is waar het altijd begint. Je hoeft niet meer te zoeken naar waar je moet beginnen. Yes, lekker!

..je steeds meer ontwikkelt en dingen gaat zien. Jouw helderzien, helderweten, heldervoelen ontwikkelen als van nature op jouw eigen tempo. Je kan dat prima aan. Je merkt hierdoor dat de wereld om jou heen juist heel positief verandert. Jouw man begrijpt jou ineens op sommige stukken, dat je denkt… oké hoe is dat mogelijk?

..je op je werk meer overzicht hebt en ziet waarom situaties gebeuren. Je kan daar op handelen en je voelt ook aan wanneer je jezelf er juist buiten moet houden. Want bewust werken met jezelf betekent niet dat je altijd zomaar kan intunen op een ander. Dat geeft rust.

..je bij familie en vrienden jezelf kan zijn en in rust. Je geen gevoel hebt om jezelf te verantwoorden en gewoon te delen wat je wilt delen, zonder dat het je iets uitmaakt wat zij daar van vinden. Je bent rustig en eerlijk. Je ontmoet nieuwe mensen en dat is een verademing voor je. Zij zitten op één lijn met jou. Je kunt zo fijn samen zijn met familie, zij mogen zijn wie zij zijn op hun reis en je kunt samen zijn met gelijkgestemden. Jij kan zelf kiezen. Je bepaalt zelf met wie je wat deelt over jezelf.

..je spiritueel kan leven op aarde. Tijdens het opstaan, de was doen, de hond uitlaten en dat je dan bij jezelf bent met een goed gevoel. Je begrijpt jezelf en zo de wereld. Het voelt alsof je het hele leven aan kan, wat er ook gebeurt.

Ga op innerlijke reis

Dat kan als jij op innerlijke reis gaat. Waarin ik jou leer hoe jij het zelf kan doen en dan heb je een basis waar je de rest van je leven op kunt bouwen!

In die periode ontmoeten we elkaar 10 keer voor een sessie van 75min. We werken ongeveer 8 maanden samen. Als het nodig is, ondersteunen we je proces met Bachbloesems. We sluiten het traject af met een spirituele jaarprognose. Inclusief: informatie sheets, oefeningen / huiswerk en een online fb groep met gelijkgestemden alleen voor deelnemers aan het Innerlijke reis en Innerlijke reis-jaarprogramma.

Na jouw innerlijke reis:

Weet je wie je bent en is jouw zoektocht voor nu voorbij. Je weet waar je moet beginnen als het even niet loopt. Je ontwikkelt vanuit jezelf en je ontwikkelt door met tijd voor jezelf.

Je kan werken met je heldere vermogens en je kan deze onderscheiden. Je past ze toe op vraag en kan hier op een verantwoordelijke manier mee om gaan. Alles om je heen verandert heel natuurlijk en mooi.

Voel je op je werk precies aan wat nodig is en wat niet. Je handelt daarnaar en dat voelt goed. Je werkt samen met mensen met passie vanuit het hart. Jij bepaalt.

Kun je bij familie en vrienden jezelf zijn. Jij bepaalt wat je wilt delen en wat niet. Het hoeft ook allemaal niet meer, want je weet wie je zelf bent en dat is genoeg.

Leg je verbinding met jezelf en vanuit daar kun je spiritueel leven op aarde, als jezelf. Je bent verantwoordelijk en je bent verbonden met jouw ziel. Vanuit dat punt leef je jouw leven, in rust en met het magische van het spirituele. Eindelijk, daar had je naar gezocht!

Hier lees je alles over de innerlijke reis en kun je je inschrijven.

Liefs,

Yvonne van Alphen