Spiritueel leven op aarde, hoe doe je dat eigenlijk?

Je wordt wakker in de ochtend en je rekt je uit. Daar gaan we weer denk je bij jezelf. Je staat op en kleed je aan om naar beneden te gaan. Je hebt zin in de dag, maar daar horen ook dagelijkse verantwoordelijkheden bij.

In het dagelijks leven waarin je ook gewoon je was draait en opvouwt. De hond uitlaat om vervolgens naar je werk te gaan. Maar help oja, waar is de tijd voor jezelf? Hoe zou het zijn als je tijdens alle bezigheden jezelf goed voelt? Net zoals wanneer je even rustig mediteert in de bank waarna je helemaal relaxed nadenkt over jouw leven en wat je graag zou willen.

Voeding of vulling?

Er was eens een dame van bijna 80, wat een reis had ze al gemaakt op die leeftijd. Ze las elk boek en bezocht elke spirituele workshop of cursus. En toch… was ze nog op zoek.
Ze reikte uit naar social media, las boeken en las elke nieuwsbrief naar meer voeding.
En toch… was ze nog op zoek.
Totdat ze bij mij kwam en ik aan haar vroeg: je weet zoveel maar wie ben jij dan? Wat wil jij zelf dan?Daar wist ze geen antwoord op…
Ik vroeg, hoe voelt dat dan?
Daar wist ze geen antwoord op…
Ze wist alles behalve… hoe ze zichzelf kon ontmoeten om zo in het dagelijks leven zich goed te voelen. Ofwel ‘verbonden’ voelen en niet eenzaam.

Ze ging op innerlijke reis en ontmoette zichzelf. Tranen met tuiten om zichzelf te zien, zichzelf te omarmen.
‘Neem dit mee’ zei ik. Verbind je elke dag met jezelf zodat je bij jezelf bent heel de dag door. Dat betekent niet dat elke dag een mega geweldige fantastische dag wordt, maar wel dat je nooit meer alleen bent en je nooit meer alleen voelt. En dan… kun je jouw leven aan hier op aarde, met jezelf en alle dagelijkse verantwoordelijkheden!

En zo belangrijk is het om goed voor jezelf te zorgen zodat je jezelf niet vergeet!

Zou jij graag willen weten waar jij staat in jouw leven?
Doe dan de oefening uit mijn e-boek! Zo kom je er precies achter waar je staat en wat je nu nodig hebt. En het mooie is, dat je deze oefening altijd en overal toe kunt passen, met elke vraag die je hebt.

Wil je dit graag eens samen doen, dan mag je eenmalig een half uurtje (gratis) met mij sparren over jezelf. Alleen als je echt aan jezelf wilt werken en wilt ontwikkelen! Gratis sessie