Volle maan leeuw 16 februari 2022
Maan in leeuw
Zon in waterman

Waar de leeuw een echte leider kan zijn en beschermend, is de waterman eerder allergisch voor leiderschap met een autoritaire touch.
Iedereen is gelijk en in hoe dingen horen te gaan mag verandering komen.

In deze mooie combinatie die tegenstrijding kan zijn door de trotse leeuw en de gelijkwaardige waterman, vullen deze tekens elkaar juist weer mooi aan in de aspecten van het ego en teveel autoriteit. Een balans in leiderschap en met de verandering van het leven mee gaan. Op jouw eigen flow en op jouw manier.
Vuur (leeuw) gecombineerd met lucht (waterman) zorgt voor een prachtig samenspel van energieën die elkaar aanvullen en versterken.

Probeer het maar eens te voelen en te visualiseren!

Channeling:

De leeuw zo warm vurig en de waterman zo vernieuwend en luchtig. Wat een fijne maan om even met jezelf te gaan zitten. Even geen 200% maar even 100% met jezelf. Heb je haast of het gevoel dat iets moet?
Ga dan vooral even 10 minuten met jezelf zitten of liggen en vraag jezelf eens waarom je iets moet en waarom je snel naar de lente wilt hollen.
Geniet nog even van deze periode van rust en bezinning.
Jezelf laten zien in het licht van deze volle maan zal je goed doen. Ga morgen naar buiten en laat jezelf zien en laat jezelf stralen. Helemaal als jezelf!
Waar we met de leeuw onszelf mogen laten zien en daarin kunnen doorvlammen houdt de waterman je in balans om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven.
Deze maan vraagt om een stukje koestering. De afgelopen tijden zijn niet makkelijk, voor niemand. Verwarm jezelf en verwarm elkaar zoals een leeuw verwarmt en zorgt voor haar dierbaren. Luister naar je eigen woorden en luister naar elkaar.
Zorg voor jezelf en elkaar.

We zijn allemaal anders en toch hetzelfde!

Liefs,

Yvonne van Alphen