Volle maan Schorpioen & maansverduistering 16 mei

De maan staat in Schorpioen en de zon in Stier.

De schorpioen een krachtig en diepzinnig teken. Zo gevoelig en diepgaand waardoor een Schorpioen een stevige muur om zich heen kan bouwen en van zich af kan prikken. Prikken is makkelijker en minder confronterend dan eigen diepte voelen en ontdekken. Een Schorpioen kan last hebben van angsten en wraakgevoelens, en om zichzelf te beschermen controle uitoefenen op anderen. Vind je het als Schorpioen moeilijk om dingen lost te laten of wanneer je gekwetst bent? Omarm jezelf even en geef jezelf even de ruimte. Je ben ook maar gewoon een ziel als mens en het leven gaat toch door. Wat jij ook doet. Mee bewegen is minder eng dan blijven waar je nu bent met opgeslagen emoties. Adem en adem en ben lief voor jezelf. Er wordt van je gehouden! Met de zon in Stier ben je veilig, probeer maar!

Met de zon in Stier het aardse betrouwbare teken kan het makkelijker zijn om jouw energie te managen in de diepte van de Schorpioen. Zo kun je in deze dagen stap voor stap bekijken waar er innerlijk werk ligt, zonder gelijk tot de bodem te duiken.
Gebruik deze tijd goed. Adem even een keer extra in voor je gaat communiceren en mocht je een bepaalde druk op je maag voelen, kom lekker in beweging en ga iets doen waar je hart warm van wordt.

Channeling:

Ben je bang voor diepgang? Ben je bang voor je eigen kunnen? Ben je bang om jezelf te zijn? Zo ja, waarom eigenlijk? Voor je het weet lig je op je sterfbed en kijk je terug naar jouw leven. Wil je op dit moment dan zo doorgaan zoals je nu doet? Of zou je liever jouw eigen leven willen leiden, op jouw manier? Geen aanpassen, wel rekening houden met, maar jouw eigen leven… hoe fijn zou dat zijn?
In de veilige en betrouwbare energie van de Stier kun je eens rustig bekijken wat je nu eigenlijk wil in je leven. Wat gaat goed, wat voelt niet goed en wat zou je graag willen? Stel je daarna altijd wel de vraag waarom je dat dan precies wilt. Zodat je weet waarom.
Voel je de energie van nu? Wanneer je even zakt in jezelf, wanneer je in je buik ademt en jezelf echt even toestaat om tot jezelf te komen. Wie ben je dan? Wie zie je dan? Veel vragen voor jou in jouw ontdekkingsreis hier op aarde. Of leef je liever gewoon recht toe recht aan zonder na te denken of voelen?
Is het niet reuze-interessant allemaal waarom dingen gebeuren in het leven bij jou en met jou? Waarom gebeurt dat eigenlijk?
In deze Schorpioen-energie kun je alles ontdekken wat je maar wilt. Als je durft. Stap voor stap op je eigen tempo. Kijk niet naar anderen, zij leven hun eigen leven en misschien wel dat van een ander. Koester jezelf en verbindt je met jezelf. Meer heb je niet nodig. Dan hoef je ook niet te prikken, dan ben je er gewoon voor jezelf.

Leef als jezelf!

Liefs,

Yvonne van Alphen